«Πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο και...» - Αποκάλυψη "φωτιά" από τον Αλέξη Κούγια για τον πρώην της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μιλάμε για βεβήλωση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο και...» - Αποκάλυψη

Το πρωί της Δευτέρας 9/1 πραγματοποιήθηκε η δίκη για την υπόθεση της Πάτρας, η οποία παρόλο που δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη).

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Ρούλας Πισπιρίγκου, λοιπόν, μίλησε μετά την έξοδό του από το δικαστήριο στις κάμερες και προχώρησε σε δηλώσεις για την υπόθεση οι οποίες σοκάρουν. Τσακώθηκε, μάλιστα, με τους δημοσιογράφους, αλλά εν τέλει αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγο της κατηγορούμενης, σόκαρε τους τηλεθεατές (δείτε εδώ που είναι και τι κάνει αφού χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας).

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για τον πρώην της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ο Μάνος Δασκαλάκης πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο και βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών, μιλάμε για βεβήλωση», ενώ σε έντονους τόνους αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες όπως είπε δεν είναι εκπομπές αλλά γραφεία ευρέσεως δικηγόρων., είπε χαρακτηριστικά.

Και όταν τον διέκοψε ρεπόρτερ του STAR, άρχισε να φωνάζει: «Μη με ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά, από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας. Ακουστέ για να τελειώνουμε. Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως και καταστρέφει ανθρώπους και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους.

Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρου. Κι αν θέλουν οι δικηγόροι να εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά. Η κυρία κατηγορουμένη έχει πλέον υπεράσπιση, δεν είναι σάκος του μποξ».