Αναβλήθηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι συνέβη

Πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών παιδιών της από την Πάτρα δεν έχει κλείσει ακόμα. Το πρωί της Τετάρτης 11/1 κλήθηκε να απολογηθεί για μία ακόμη φορά στο δικαστήριο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Την προηγούμενη φορά, η 34χρονη μητέρα σόκαρε τους πάντες με την κίνησή της κατά του πατέρα των παιδιών της και πρώην συζύγου της μέσα στην αίθουσα (δείτε εδώ τι θα καταθέσει εναντίον της), αλλά αυτή τη φορά δεν πρόλαβε να κάνει οτιδήποτε, αφού η δίκη πήρε αναβολή.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή της κατάθεσης και το κλίμα μέσα στη δικαστική αίθουσα το ρεπορτάζ της εκπομπής T-live ανέφερε, πως η Πισπιρίγκου με το που εισήλθε στο χώρο ''σάρωσε'' με το βλέμμα της όλους όσοι είχαν παρευρεθεί εκεί, ενώ μάλιστα κατέβασε τη μάσκα της και το βλέμμα της επέμενε να είναι πάνω στον πατέρα των παιδιών της.

Η επόμενη δίκη, λοιπόν, για την μεγαλύτερη κόρη της, την 9χρονη συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου και ο λόγος είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ανακριτική διαδικασία με την απολογία της κατηγορούμενης για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.