Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Θρήνος για τον δημοσιογραφικό χώρο - Εργάζονταν στην ΕΡΤ

Πένθος για την οικογένεια του...

Θρήνος για τον δημοσιογραφικό χώρο - Εργάζονταν στην ΕΡΤ
Pixalbay @filmlifeaway
Ενημέρωση 14.01.2023 12:55
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

"Έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κίμων Τρουπής. Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ και την δημοσιογραφική κοινότητα. Επιπλέον, πρόσφατα απεβίωσε και μια πολύ γνωστή γυναίκα την showbiz (δείτε εδώ ποια).

Ποιος ήταν ο Κίμων Τρούπης

Ο γνωστός δημοσιογράφος σύμφωνα με την ΕΡΤ, Κίμων Τρουπής έφυγε από τη ζωή, αιφνιδίως, το βράδυ της Παρασκευής (13.01.2023). Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ με 45χρονη πορεία στα ΜΜΕ και την εκπαίδευση.

Γεννήθηκε στο Κιάτο, σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας ΟΜΗΡΟΣ και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ μετεκπαιδεύτηκε στην Ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI (Certificato di Giornalismo Televisione).

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του τομέα Ενημέρωσης και Ειδήσεων της ΕΡΤ και ERT world, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ, Project manager σε μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα και Σύμβουλος Επικοινωνίας σε ιδιωτικούς φορείς.

Αυτός είναι ο Κίμων Τρούπης

Εργάστηκε στην τηλεόραση του ANT1 και του ΣΚΑΪ, καθώς και στα έντυπα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΤΗΛΕΡΑΜΑ, ΒΡΑΔΥΝΗ κ.ά. Δίδαξε Επικοινωνία-Δημοσιότητα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ήταν επιμορφωτής-εκπαιδευτής σε θέματα Επικοινωνίας-Δημοσιότητας στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας.

Ο εκλιπών είναι πατέρας του Γιάννη Τρουπή, επίσης, γνωστού δημοσιογράφου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τον Jeff Beck

Πέθανε νεότατη - Θρήνος στο χώρο του modeling

Share