Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Παραμορφωμένος κάτω από το φέρετρο - Δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες (Βίντεο)

Κόπηκε η τηλεοπτική σύνδεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Παραμορφωμένος κάτω από το φέρετρο - Δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες (Βίντεο)

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/1 ολοκληρώθηκε η ταφή του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Τατόι. Μετά το τέλος της κηδείας, οι προσκεκλημένοι επέστρεψαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η οικογένειά του παρέθεσε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» με καραβίδες και γαρίδες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί από την αρχή μέχρι το τέλος βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση ενώ η ΕΡΤ σταμάτησε την προβολή λίγο πριν την ταφή, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας, ενώ σε όσα πλάνα είδαμε δεν ανοίχτηκε ποτέ το φέρετρο.

Ποιος ο λόγος που δεν άνοιξε το φέρετρο του Τέως

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να πούμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα μέσα. Προφανώς λένε κάποιοι που γνωρίζουν, πως από τις αλλοιώσεις της ασθένειας, δεν ήταν τέτοια η εικόνα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που η οικογένεια θα επιθυμούσε να τη δείξουν οι τηλεοπτικές κάμερες, είτε να τη δουν οι επιφανείς καλεσμένοι που ήρθαν από τις άλλες χώρες. Αυτό μαθαίνω εγώ».

Ο κομμωτής της Άννας Μαρίας αποκαλύπτει - «Όταν μπήκε μέσα με ρώτησε...»

Ο κομμωτής, Κωνσταντίνος Ρόμπολας, μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μετέφερε όλο το κλίμα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην τέως βασιλική οικογένεια. Οι σχέσεις του ειδικά με την τέως βασίλισσα είναι πολύ καλές.

«Είναι τόσο απλοί άνθρωποι και μάλιστα την Κυριακή, επειδή είχαμε ξανά επαφή, η Άννα Μαρία όταν μπήκα μέσα με ρώτησε «τι κάνει η μαμά σου;». Είναι άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλών τόνων. Ακόμα και χθες, που ήταν βαρύ το κλίμα, όταν έφυγα από το σπίτι, είπα σε όλους κουράγιο, γιατί οι μέρες μετά θα είναι πολύ δύσκολες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας.

Σχετικά με τις κομμώσεις στην κηδεία, η Άννα Μαρία έχει ένα συγκεκριμένο στυλ, ενώ από την η Αλεξία πρότεινε ένα συγκεκριμένο κούρεμα, από την άλλη η Θεοδώρα επέλεξε ’60s κόμμωση.