Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Δείπνο με καραβίδες, γαρίδες και σφυρίδα για 250 προσκεκλημένους μετά την ταφή

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (δείτε εδώ την περιουσία του) έλαβε τέλος (δείτε εδώ τα αντικείμενα που τοποθέτησαν στο φέρετρό του) το απόγευμα της Δευτέρας 16/1, αλλά η οικογένειά του θεώρησε πως δεν είναι πρέπον να αποχαιρετήσει τους επίσημους καλεσμένους έτσι απλά και αποφάσισε να παραθέσει ένα τελευταίο γεύμα στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία".

Συνολικά οι προσκεκλημένοι είναι 250, εστεμμένοι και μέλη των βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη, ενώ εκτιμάται ότι το δείπνο περιλαμβάνει θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμάρια. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κεντρικό ξενοδοχείο στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και μέσα σε αυτό είναι δρακόντεια, ενώ φαίνεται πως υπάρχει ακόμη και ειδικό μηχάνημα x -ray.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το δείπνο μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου παιδιά εγγόνια

Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου δείπνο

Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου καλεσμένοι

Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου σύζυγος

Το κόστος διαμονής στις σουίτες που διαμένουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών

Η εξόδιος ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών και φυσικά έχουν έρθει στην Ελλάδα ήδη εδώ και μερικά 24ωρα από πολλές χώρες της Ευρώπης, μέλη των βασιλικών οικογενειών για να παραβρεθούν στην κηδεία και να τιμήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Γι’ αυτούς που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετάνια, το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098. Στο Electra Palace πό 277 έως 434 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Παύλος μετά τον θάνατο του πατέρα του

Σύμφωνα με το Open, η βασιλική αποστολή του Λουξεμβούργου έφτασε σήμερα στη χώρα μας και μετέβη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για τη διαμονή της ωστόσο, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο τους φάνηκε ακριβό.