Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με τον Αντόνιο Παντσέρι - Το Βέλγιο θα αποσύρει το αίτημα για έκδοση της κόρης και της συζύγου του

Τι ανέφεραν οι δικηγόροι του

Εξελίξεις με τον Αντόνιο Παντσέρι - Το Βέλγιο θα αποσύρει το αίτημα για έκδοση της κόρης και της συζύγου του
Ενημέρωση 25.01.2023 00:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Να αποσύρει το αίτημα έκδοσης, από την Ιταλία στο Βέλγιο, της κόρης και της συζύγου τού Αντόνιο Παντσέρι πρόκειται η Εισαγγελία των Βρυξελλών σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης (δείτε εδώ τι είπε η Εύα Καϊλή για τον σύντροφό της, Φρατσέσκο).

Το Βέλγιο θα αποσύρει το αίτημα για έκδοση της κόρης και της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι

«Η αλλαγή στάσης», σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της Σίλβια Παντσέρι και της Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, «συμπεραίνεται από επίσημο έγγραφο, το οποίο κοινοποιήθηκε τις προηγούμενες ώρες», όπως γράφει η εφημερίδα «La Stampa». Σήμερα το πρωί οι δικηγόροι της Σίλβια Παντσέρι ανακοίνωσαν ότι προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας κατά της απόφασης του Εφετείου της Μπρέσια να εκδοθεί η πελάτισσά τους στο Βέλγιο.

Η σχετική ετυμηγορία για την έκδοση της κόρης και της συζύγου του Παντσέρι αναμένεται στις 31 Ιανουαρίου. Αν, όμως, επιβεβαιωθεί και επίσημα η αλλαγή στάσης των Βέλγων εισαγγελέων, θα σημαίνει ότι πλέον η διαδικασία στερείται αντικειμένου.

«Θα πρέπει να δούμε αν η απόφαση αυτή συνεπάγεται την απελευθέρωση της Σίλβια Παντσέρι και της Μαρία Ντολόρες Κολεόνι», δήλωσε ένας από τους δύο συνηγόρους υπεράσπισης των συγγενών του Παντσέρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό στη βόρεια Ιταλία. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η εξέλιξη αυτή μπορεί να συνδέεται με την απόφαση του Αντόνιο Παντσέρι να συνεργαστεί, ως «μετανοημένος», με τη βελγική δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα παίζει όλα για όλα - Η νέα κίνηση της Εύας Καϊλή μετά την προφυλάκισή της

«Χωρίς ύπνο, χωρίς φαγητό, ενώ παράλληλα αιμορραγούσε» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο της Εύας Καϊλή

Share