Παντρεύεται ο Μάνος Δασκαλάκης - Η πρόταση γάμου στην σύντροφό του και η νέα ζωή

«Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως φαίνεται προσπαθεί να πατήσει ξανά στο πόδια του μετά τις μεγάλες δυσκολίες που βίωσε στη ζωή του με την απώλεια των τριών παιδιών του και την φυλάκιση της πρώην συζύγου του που κατηγορείται για το θάνατο τους.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, έκανε πρόταση με δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

Πρόταση του Δασκαλάκη στη νέα του σύντροφο

«Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι «ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου» και οι άλλοι είναι ότι «όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!», αποκάλυψε φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο της 9χρονης (δείτε πλάνα).

«Ναι. Έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Γιατί τον κατηγορεί η Πισπιρίγκου

Ο μεγάλος καυγάς που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον πρώην σύζυγό της μπροστά στην πρωτότοκη κόρη τους, τρία βράδια πριν φύγει από την ζωή η 9 μηνών κόρη τους, ήρθε ξανά στο φως με νέα αυτή τη φορά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από pelop.gr, σκέλη της απολογίας της κατηγορουμένης μητέρας στην ανακρίτρια Αθηνών, για τους θανάτους της Μ και της Ι και σε ό,τι αφορά τη δεύτερη, υποστήριξε ότι είχε μάθει πως διατηρούσε ο Μ.Δ εξωσυζυγική σχέση και στις 18 Μαρτίου ήταν άγριος ο τσακωμός τους μπροστά στα μάτια της 9χρονης (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την υπόθεσή της ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πριν μερικές μέρες).

«Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη 9χρονη, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…».

Ο πρώην σύζυγός της, από την πλευρά του όμως διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται περί κακοποίησης η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι καταγγελίες έγιναν από την ίδια την 34χρονη, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια Αθηνών, σχετικά με τους θανάτους των παιδιών τους, Μ και Ι

Η κατηγορούμενη μητέρα -που προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο- κατήγγειλε τον τότε σύζυγό της ότι τη χτύπησε τρία εικοσιτετράωρα πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ι. Αρχικά, περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Μ.Δ, τον Ιανουάριο του 2013, που οδήγησε σε γάμο και στη γέννηση της 9χρονης, το ίδιο έτος.

«Τα σύννεφα στον γάμο μου με τον Μ ξεκίνησαν αρχές του 2018, όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του. Το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε ένταση στη σχέση μας, όταν έλαβα κλήση από κάποιον ο οποίος με ενημέρωσε ότι ο Μάνος είχε επί έξι μήνες αισθηματικό δεσμό με τη σύντροφό του… Αποφάσισα να τον συγχωρήσω για χάρη των παιδιών και για να μη διαλυθεί η οικογένειά μας, καθώς θεώρησα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα της 34χρονης.

«Αρρώστησε η Μ και το γεγονός αυτό μας έδεσε περισσότερο, καθώς ο Μάνος είχε τύψεις που δεν ασχολιόταν τόσο με την οικογένειά μας. Μετά τον θάνατο της Μ , κατέρρευσα και ήμουν ψυχολογικά ράκος… Άρχισα κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου…Ο Μ. Δ δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον ανείπωτο πόνο που βίωνα και εξαιτίας της καταθλιπτικής αυτής κατάστασης μου ζήτησε να χωρίσουμε.

Μετά τον θάνατο του παιδιού, ο Μ.Δ αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι. Μετά την απώλεια της Μ μας, η Τ ζητούσε επίμονα ένα αδελφάκι και το ίδιο ακριβώς αισθανόμουν και εγώ, οπότε αποφασίσαμε με τον Μ.Δ να αποκτήσουμε παιδί. Έτσι το 2020 έμεινα έγκυος για τρίτη φορά και η κατάσταση στο σπίτι μας άρχισε σιγά-σιγά να ομαλοποιείται.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της Ι, ο Μ.Δ ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και να αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του σε αυτό, με αποτέλεσμα να παραμελεί τόσο τα παιδιά όσο και εμένα… Ο σύζυγός μου αδιαφορούσε για εμένα και την οικογένειά μας και μου είχε ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη συζυγική εστία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 18 Μαρτίου 2021, ο Μ.Δ, ενώ είχε φύγει από το σπίτι, έμαθε ότι η Ρούλα είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια με συνέπεια να ακολουθήσει άγριος τσακωμός μπροστά στα μάτια της 9χρονης Τ. ενώ τρεις ημέρες η 9 μηνών Ι βρέθηκε νεκρή στην κούνια της.

Ο πρώην σύζυγός της διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμών και χτυπημάτων που αναφέρει η Πισπιρίγκου. «Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» άνθρωπος του περιβάλλοντος τού εν διαστάσει συζύγου της 34χρονης.