Συνέλαβαν τον Πέτρο Τατσόπουλο - Κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 30/1 μετά το τέλος εκδήλωσης με τίτλο ''Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες'' στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι συνέβη μια σύλληψη, που έφερε αντιδράσεις.

Πιο αναλυτικά, μέσα από την ανάρτηση της Αρετής Γεωργίλης στο facebook έγινε γνωστό, πως ο συγγραφές και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη από τις Αρχές με τη διαδικασία του αυτόφωρου και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας (δείτε εδώ την κόντρα, που έχει ανοίξει με τον Τατσόπουλο και το Γονίδη).

Για τη ώρα ο λόγος της σύλληψής του φέρεται να είναι ρατσιστικός και αναμένονται νέες πληροφορίες σχετικά με το συνέβη στην εκδήλωση και γιατί κλήθηκαν οι αρχές να παρέμβουν.

Η ανάρτηση της Αρετής Γεωργίλης για τη σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου

«Είμαι έξαλλη! Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.
Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.

Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα … σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!
#με_τον_Πέτρο #με_την_ελευθερία», έγραφε η ανάρτησή της.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Τατσόπουλου για την οικογένεια του

Το πρωί της Δευτέρας (12/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για την οικογένεια του και την υπόθεση υιοθεσίας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πόσο έχει αλλάξει από όταν απέκτησε παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραγέας αποκάλυψε ότι ήταν εξώγαμο παιδί αγνώστου πατρός. Ολο αυτό προκλήθηκε από τον δεύτερο άνδρα της, που δεν ήθελε το εξώγαμο παιδί και το έδωσε για υιοθεσία.

Κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον συγγραφέα γιατί τα κατάφερε, όσο δύσκολα και να ήταν. Σχετικά με το one night stand ο ίδιος είπε ότ ειναι ωραίο, αλλά δεν πρέπει να γίνεσα"λούης" γιατί υπάρχουν και απρόοπτα.

«Επειδή ήμουν εξώγαμο τέκνο αγνώστου πατρός -μέχρι σήμερα δεν τον ξέρω τον πατέρα μου- το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι ότι γονιός είναι να είσαι εκεί. Το one night stand είναι πολύ ωραίο, κάναμε πολλά κι εμείς στην εποχή μας, αλλά μετά πρέπει να είσαι stand by και μετά το one night stand. Δηλαδή, να μην εξαφανίζεσαι, να μη γίνεσαι Λούης», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Επίσης, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ανέφερε ότι σαν γονιό δεν θεωρεί ούτε τον θετό, ούτε τον βιολογικό, αλλά αυτόν που είναι εκεί και και σε προστατεύει από τις κακουχίες και είναι δίπλα σου στις χαρές σου.

«Γονιό εγώ δεν θεωρώ ούτε θετό ούτε βιολογικό, θεωρώ εκείνον που είναι εκεί. Εκείνον που είναι εκεί, δίπλα του», τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.