«Ήταν σαν να βρίζουν την μάνα μου» - Ο Σταμάτης Γονίδης απαντά για τις δηλώσεις του Τατσόπουλου

Αναφέρθηκε, όμως, και στις κόρες του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν σαν να βρίζουν την μάνα μου» - Ο Σταμάτης Γονίδης απαντά για τις δηλώσεις του Τατσόπουλου

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5, και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και στο ξέσπασμα της πανδημίας, στην πίστη του στον Θεό, αλλά και στην απόκτηση της κόρης του.

Ο τραγουδιστής επισήμανε πως η πανδημία δεν είχε τόσο μεγάλη επηροή πάνω του, καθώς πάντα προτιμούσε να είναι απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ προχωράει έχοντας στο μυαλό του πως οτιδήποτε έχει αρχή, έχει και ένα τέλος. Σχετικά με τις κόρες του, ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και δεν απέκλεισε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με την κόρη του.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

«Αυτήν την εποχή σίγουρα παρεξηγείται η πίστη στο Θεό», είπε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα και στη συνέχεια μίλησε για όσα ειπώθηκαν λίγο διάστημα πριν από τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Αυτό που άκουσα από τον Πέτρο Τατσόπουλο δεν μου άρεσε, ήταν σα να βρίζουν τη μάνα μου».

Όσον αφορά την μικρή του κόρη σημείωσε: «Όποιος δεν ξέρει να αγαπά, ένα μικρό παιδί μπορεί να του το μάθει» και μιλώντας για την υστεροφημία ανέφερε πως θα ήθελε να αφήσει πίσω του, κάτι όμορφο και για τον ίδιο, αλλά και για τα παιδιά του.

«Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη»

Το πρωί της Παρασκευής 29/4 η εκπομπή Mega Καλημέρα, πρόβαλε δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη, οι οποίες θα συζητηθούν μιας και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως στο ότι σκέφτηκε να μονάσει, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, αλλά αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα.

«Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Αλλά όπως εξελίσσεται η ζωή μου, τώρα πια είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για ένα μήνα, μου λείπει αυτό»!

Και έπειτα υπογράμμισε ο Σταμάτης Γονίδης: «Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός. Ποτέ δεν λέω πράγματα που δεν είναι έτσι, ποτέ δεν είπα κάτι που είναι ψέματα. Αυτό που λέω ότι κάνω, μπορεί να το κάνει ο κάθε άνθρωπος, αρκεί να το δουλέψει. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν λέμε ότι μετακινούμε ένα τραπέζι, ούτε ένα σπίτι, αλλά αντικείμενα λεπτά».