«Βούρκωσε και άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυά της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις ξεκίνησε η δίκη

Ποιος ο λόγος;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βούρκωσε και άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυά της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις ξεκίνησε η δίκη

Στην δικαστική αίθουσα βρίσκεται για άλλη μία φορά το πρωί της Τρίτης 31/1 η Ρούλα Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των τριών παιδιών της για τους οποίους κατηγορείται (δείτε εδώ την αλήθεια για τον γάμο του πρώην της, πριν ακόμα βγει το διαζύγιό τους). Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, πριν ξεκινήσει η δίκη πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, προετοιμάζοντας τον κόσμο για όσα θα ακολουθήσουν εντός των θηρών και πώς θα κινηθεί με την πελάτισσά του.

«Ότι συμβαίνει εκτός δικαστηρίων δεν έχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι μία μοναδική περίπτωση, όπου πρώτα ανακάλυψαν τη δράστη και μετά δημιούργησαν τις υποθέσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παγκοσμίως.

Όταν έχουν ήδη προκαταδικάσει έναν άνθρωπο και ακολούθως προσπαθούν οι άνθρωποι που δημιούργησαν την υπόθεση αυτή, είτε είναι ιατροδικαστές, δήμαρχοι, πολιτικοί, είτε είναι κάποιοι οι οποίοι είναι ιερίστες της γραφειοκρατίας που τέλειωσαν πανεπιστήμια στην Ιταλία και με διάφορες φωτογραφικές διατάξεις, άλλοι έγιναν καθηγητές πανεπιστημίου, άλλοι έγιναν ιατροδικαστές και μάλιστα κορυφαίοι και καταλαβαίνεται ποιους εννοώ, οι οποίοι με ένα θράσος επιστημονικό, κατήργησαν νεκροψίες, νεκροτομές και δυστυχώς παραπλάνησαν και την δικαιοσύνη.

Είναι μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο από τότε που εγώ θυμάμαι, σχεδόν 50 χρόνια υπηρετώ την δικαιοσύνη. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσουμε το δικαστήριο να εκδώσει μία δίκαιη απόφαση», είπε αρχικά.

Και όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγο που καταθέτει, ανέφερε: «Γιατί είναι σημαντικός ο Μάνος Δασκαλάκης; Σημαντικοί σε μία ποινική δίκη είναι οι αυτόπτες και οι αυτήκοοι μάρτυρες και όταν η επιστήμη χρειάζεται ειδικές γνώσεις, οι πραγματογνώμονες.

Εδώ και στις τρεις υποθέσεις έχουμε δύο ιατροδικαστές οι οποίοι γνωμοδότησαν μέσα από φωτογραφίες και ένα πανάκι και ένα σκοτεινό πρόσωπο σε αυτή την ιστορία, κρύβεται η Σπηλιοπούλου η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, η οποία ξεχρεώνει λογαριασμούς της με διαφόρους. Περιμένετε σήμερα τα αιτήματα μας. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Μπορεί να γίνονται λάθη, αλλά εγώ δεν έχω δει αθώο άνθρωπο να καταδικάζεται».

Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της δίκης

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, αφού η δίκη ξεκίνησε κανονικά, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, πως η 34χρονη κατηγορούμενη, ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας αναλυτικά τις κατηγορίες που της αποδίδουν, προκαλώντας σύγχυση σε όλους, διότι ποτέ δεν την είχε δει κανένας να κλαίει, ακόμη και τις πρώτες ημέρες μετά τον θάνατο του τελευταίου παιδιού.

«Είχαμε μία πολύ δυνατή στιγμή πριν από λίγο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Τη στιγμή που ο κύριος Κούγιας εξηγούσε για ποιο λόγο κατηγορούν την 34χρονη μητέρα από την Πάτρα, η ίδια όταν άκουσε όλες τις κατηγορίες έβαλε τα κλάματα, βούρκωσε και άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυά της», είπε ο ρεπόρτερ του καναλιού.