Τραγωδία Πάτρα: «Η αιτία θανάτου είναι αδιαμφισβήτητη» - Στενεύει ο κλοιός για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα έγκυρη τοποθέτηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - EUROKINISI
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - EUROKINISI

Το πρωί της Τρίτης 31/1 βρέθηκαν ξανά στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίκου με τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών να καταθέτει για άλλη μια φορά (δείτε εδώ την αντίδραση της Ρούλας όταν ξεκίνησε η δίκη).

Μαζί με τη μητέρα στο δικαστήριο το παρόν έδωσε και ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, ο οποίος από τη μεριά του σχολίασε όσα παρέθεσε ο πρώην σύζυγός της πελάτισσας του.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος –ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο που έχει αναπτύξει αρχικά ο Εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είπε στην πρότασή του ο Εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα.

Ενώ το επιχείρημα του Εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι «σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της». Ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι «σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο». Όμως δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια της ημέρας ακούστηκαν και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων, στο Live News με τον ίδιο να τονίζει ρητά και να επιμένει, πως το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Τζωρτζίνα και τη χορήγηση κεταμίνης είναι αδιαμφισβήτητο.

Οι νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν τίθεται θέμα για την αιτία του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας. Η αιτία θανάτου δεν αμφισβητείται από κανέναν. Από τη στιγμή που υπάρχει τοξικολογική και δεν έχει αμφισβητηθεί με τεχνικούς συμβούλους, δεν τίθεται θέμα επανεξέτασης. Οι τρίχες θα μας έδιναν απάντηση σε βάθος χρόνου, όπως τρεις μήνες πριν. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αιτία θανάτου, είπε ο Γρηγόρης Λεών.