Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Είχε συνευρεθεί με...» - Σοκάρει ο Δασκαλάκης για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Από τη σημερινή (31/1) κατάθεσή του

«Είχε συνευρεθεί με...» - Σοκάρει ο Δασκαλάκης για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου
NDP
Ενημέρωση 31.01.2023 21:36
Από Ελένη Μήτση

Ξανά στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης την Τρίτη 31/1 με το δεύτερο να καταθέτει ενώπιων της προέδρου και της εισαγγελέος της έδρας

Στο δικαστήριο συνοδεία της Πισπιρίγκου ήταν και δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας με τον ίδιο να σχολιάζει στη συνέχεια όσα ανέφερε ο εν διαστάσει σύζυγός της πελάτισσάς του (δείτε εδώ τη ρητή τοποθέτηση για το θάνατο της Τζωρτζίνας).

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος –ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο που έχει αναπτύξει αρχικά ο Εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είπε στην πρότασή του ο Εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα.

Ενώ το επιχείρημα του Εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι «σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της». Ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι «σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο». Όμως δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια της ημέρας μέσα από το ρεπορτάζ του T-live έγινε γνωστό ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από την κατάθεση του πατέρα, με τον ίδιο παραδέχεται πως η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση και πως από αυτή μάλιστα είχε μείνει έγκυος για 4η φορά.

Η αποκάλυψη του Μάνου Δασκαλάκη για το 4ο παιδί στο οποίο ήταν έγκυος η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βούρκωσε και άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυά της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις ξεκίνησε η δίκη

«Πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια πριν την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Share