«Ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν στο όνομά μου και...» - Η αποκάλυψη του Δασκαλάκη για το αλλοιωμένο τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του ALPHA

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν στο όνομά μου και...» - Η αποκάλυψη του Δασκαλάκη για το αλλοιωμένο τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του ALPHA

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος που κατέθεσε στη δίκη για την υπόθεση της Πάτρας και την δολοφονία των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου για την οποία και κατηγορείται (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Σε ένα σημείο, λοιπόν, αναφέρθηκε σε δύο τηλεφωνήματα που δέχθηκε η δημοσιογράφος του T-Live, Γιώτα Κηπουρού με αλλοιωμένη φωνή, κάτι που έκανε μεγάλη εντύπωση σε όποιον παρακολούθησε τα λεγόμενά του.

Λαμβάνοντας υπόψιν, έτσι, τον τρόπο που το συσχέτισε ο πατέρας των κοριτσιών, δημιουργήθηκαν νέες απορίες σχετικά με όσα μπορεί να γνώριζε για την πρώην σύζυγό του και τον τρόπο που προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την 4η εγκυμοσύνη).

Η αποκάλυψη του Μάνου Δασκαλάκη για το αλλοιωμένο τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο

«Όταν ξεκίνησε η υπόθεση να αναπαράγεται στα κανάλια, η κατηγορούμενη ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα κι έψαχνε να βρει απαντήσεις μέσω του δημοσιογράφου Γιώργου Σόμπολου και ρωτούσε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, αν εκείνος έχει μάθει κάτι για τα αποτελέσματα. Εκείνη την περίοδο –όσο εγώ την στήριζα- ένα τηλεφώνημα προς τη Γιώτα Κηπουρού, τη δημοσιογράφο του Alpha, όπου κάλεσε και έλεγε “ψάξτε να βρείτε την αιτία που πέθανε το παιδί του Μάνου στην Αθήνα”. Ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν στο όνομά μου και είχα πρόσβαση εγώ στον λογαριασμό».

Για τα όσα είπε ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα αναφορικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στη Γιώτα Κηπουρού, ρωτήθηκε από την Εισαγγελέα: «Τι εννοείτε ότι η κατηγορούμενη είπε σε δημοσιογράφο αυτό; Ήταν ενοχοποιητικό για εσάς αυτό;» και η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη ήταν: «Δεν ξέρω… Μήπως για να αποπροσανατολίσει κάτι;»