Στην Ελλάδα χωρίς την Λυδία η μητέρα της Κάρολαιν - Άγριο επεισόδιο έξω από το σπίτι της με τους γονείς του Μπάμπη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Ελλάδα χωρίς την Λυδία η μητέρα της Κάρολαιν - Άγριο επεισόδιο έξω από το σπίτι της με τους γονείς του Μπάμπη

Σε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τις σχέσεις της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν και αυτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προχώρησε σήμερα 2/2 το πρωί η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τον Γιώργο Λιάγκα, η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας επέστρεψε για κάποιες μέρες από τις Φιλιππίνες στην Αλόννησο χωρίς τη μικρή Λυδία (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαιν για την κόρη της) και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πήγαν στο νησί για να δουν το παιδί εφόσον, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, έχουν δικαίωμα να βλέπουν την εγγονή τους τις τελευταίες 5 μέρες κάθε μήνα.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Κάρολαιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής: «Η Σουζάνα δεν τους άνοιξε, φώναζε μέσα από το σπίτι “μιλήστε με τον δικηγόρο μου”, κάλεσαν την Αστυνομία για παραβίαση όρων επικοινωνίας.

Η Αστυνομία καταχώρησε το συμβάν. Οι γονείς του Μπάμπη δηλώνουν ότι η Σουζάνα κρύβεται. Θα μπορούσαν να κάνουν μήνυση για να μπορέσουν να λύσουν αυτή τη ρήξη. Σε λίγες μέρες θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις στην ιστορία για το τι αναμένεται να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν».

Κινήθηκαν δικαστικά οι γονείς του Μπάμπη

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς. Στιγμές αγωνίας ζουν στην οικογένεια του για το μέλλον της μικρής Λυδίας, η οποία πλέον ζει στο εξωτερικό.

Στην οικογένεια του πιλότου υπάρχει μεγάλη αναστάτωση σχετικά με την εγγονή τους η οποία πλέον κατοικεί στις Φιλιππίνες μαζί με την μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαιν και βλέπει τους άλλους παππούδες της μέσω skype. Μάλιστα, αίτημα τους ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα (ποια ήταν η αντίδραση του Μπάμπη;).

Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γονείς του Μπάμπη βρέθηκαν νωρίς 17/1 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, κατά των γονέων της Καρολάιν Κράουτς, ζητώντας περισσότερη επικοινωνία με το εγγόνι τους.