Συντετριμμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη μεταφορά της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Οι τελευταίες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη μεταφορά της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που σημειώθηκαν την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα ήταν και αυτό στα Γλυκά Νερά με θύμα την Κάρολαιν η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του αδίστακτου συζύγου της. Φυσικά, η συγκεκριμένη δολοφονία κατάφερε να συγκλονίσει για μια ακόμη φορά το πανελλήνιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη μεταφορά της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Ωστόσο, οι εξελίξεις στην υπόθεση φαίνεται να μην έχουν τέλος μιας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του TheNewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη χώρα -δείτε εδώ που έχουν αποφασίσει να μείνουν στο εξωτερικό, θέλοντας η δύο χρονών εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη κίνηση άφησε έκπληκτο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισής του, άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να λυθεί το ζήτημα δια της δικαστικής οδού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει περιουσία πολλών χιλιάδων στην κόρη του Λυδία

Μπορεί να παραμένει μέσα στη φυλακή μετά την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά, ωστόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού, οι οποίες κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, ο πρώην πιλότος ετοιμάζεται να μεταβιβάσει στην κόρη του Λυδία όλη του την περιουσία.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, πήρε την απόφαση πριν από λίγες ημέρες, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, ώστε όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Πριν τη δολοφονία, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στην Αττική, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Η περιουσία που θέλει να μεταβιβάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη Λυδία είναι αποταμιεύσεις 50.000 ευρώ, ένα οικόπεδο με αξία 60.000 ευρώ στην Παλλήνη και ποσοστό σε 2 ακίνητα σε Αλόννησο και Αγία Παρασκευή.