Ανδραβίδα: «Δεν υπήρξες ποτέ...» - Σπαράζουν καρδιές με τον επικήδειο λόγο του αδερφού του 31χρονου πιλότου

Οι γονείς του δεν μπορούσαν ούτε να μιλήσουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: «Δεν υπήρξες ποτέ...» - Σπαράζουν καρδιές με τον επικήδειο λόγο του αδερφού του 31χρονου πιλότου

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 31χρονου πιλότου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την πτώση του αεροσκάφους του στην περιοχή της Ανδραβίδας, Ευστάθιος Τσιτλακίδης. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στο χωριό του στο Νευροκόπι και πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους και ο Πρωθυπουργός με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρευρέθηκαν για να τον τιμήσουν (δείτε εδώ την απόφαση του Δήμου για την μνήμη του).

Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούσαν ούτε να μιλήσουν, ενώ η σύντροφός του δεν άφησε από τα χέρια της την φωτογραφία του. Η κάμερα του MEGA βρέθηκε επίσης εκεί και μετέφερε τις εξελίξεις, ενώ αποκαλύφθηκε και ο επικήδειος λόγος του αδερφού του αδικοχαμένου, ο οποίος ήταν σύντομος, αλλά σπαρακτικός.

Μάλιστα, το φέρετρο του Ευστάθιου Τσιτλακίδη είναι λευκό, λόγω της ηλικίας του, αλλά και εξαιτίας του γάμου που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει με την καλή του.

Ο επικήδειος λόγος του αδερφού του 31χρονου πιλότου από την Ανδραβίδα

«Ο πόνος είναι βουβός, οι γονείς του δεν θέλουν να πουν λέξη. Τόσες μέρες ήταν κλεισμένοι στο σπίτι με συγγενείς και στενούς φίλους. Ζουν το απόλυτο δράμα», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ των ειδήσεων.

Και συμπλήρωσε: «Όταν έφτασε η σορός ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αλλά φώναζαν και "αθάνατος" και "Στάθη θα ζεις για πάντα"

όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του αδερφού του, εξήγησε: «Εκφωνήθηκε επικήδειος από έναν συνάδελφό του και στενό του φίλο, αλλά και από τον αδερφό του. Ο αδερφός του, αυτό που κρατήσαμε είναι ότι είπε: "Δεν υπήρξες ποτέ ένας απλός άνθρωπος, ήσουν πάντα ένας ήρωας. Σήμερα τιμούμε την προσπάθεια κάποιου να καταφέρει το αδύνατο με οποιοδήποτε κόστος. Μας έδειξες τον δρόμο εδώ στο Ακριτικό Νευροκόπι. Απέδειξες ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες της πατρίδας μας"».