Ανδραβίδα: «Γι' αυτό σε έφερα εδώ» - Ούρλιαζε πάνω από το φέρετρό του και "σπάραζε" ολόκληρος ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Ανατριχιαστικό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: «Γι' αυτό σε έφερα εδώ» - Ούρλιαζε πάνω από το φέρετρό του και

Μπορεί σήμερα, Παρασκευή 3/2 να πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 31χρονου πιλότου, Ευστάθιου Τσιτλακίδη (δείτε εδώ το επικήδειο λόγο του αδερφού του), ωστόσο διέρρευσε ένα βίντεο από την ταφή του συναδέλφου του, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος άφησε επίσης την τελευταία του πνοή μετά την πτώση του αεροσκάφους τους στην Ανδραβίδα.

Σε αυτό το βίντεο προβάλλεται η στιγμή που οι γονείς του νεαρού άνδρα βρίσκονται πάνω από το φέρετρό του και λένε τα τελευταία τους λόγια στο παιδί τους, με τον πατέρα να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει δυνατά κοιτώντας ψηλά, σαν να του μιλάει. Τα δάκρυα δεν σταματούσαν, ενώ με το που σταματούσε να μιλάει έπεφτε πάνω στο φέρετρο με τα χέρια στο κεφάλι και σπάραζε.

Συγκλονίζει η εικόνα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα από την Ανδραβίδα πάνω από το φέρετρό του

«Πάρε όλη τη θέα αγόρι μου, είσαι ψηλά αγόρι μου, γι' αυτό σε έφερα εδώ», έλεγε χαρακτηριστικά.

Ανατριχιάζει η σύντροφός του

Όλες αυτές τις μέρες, όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν είχε αναφερθεί και δεν είχε μιλήσει για το τραγικό συμβάν. Ο λόγος για την σύντροφο του Μάριου Μιχαήλ, η οποία αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της στον αέρα του STAR, στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, μιλώντας για την γνωριμία τους, για την εξέλιξη της σχέσης τους και τη τρυφερότητά του.

«Ό, τι και να πω είναι λίγο. Ήταν το στήριγμά μου, ήταν φίλος μου. Το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται. Η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια. Πάντα με υποστήριζε σα σύντροφος για να πάω ένα βήμα πιο κάτω τονίζοντας μόνο να προτερήματά μου. Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός. Αν είχα αντίθετη γνώμη πάντα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο να μου περάσει το μήνυμα που ήθελε.

Δεν έβλεπε τον κάθε ένα σαν μονάδα, μας έβλεπε μαζί και να σχεδιάζουμε πράγματα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Εγώ είμαι φαρμακοποιός, δούλευα σε ένα φαρμακείο και ο άντρας της συναδέλφου ήταν στην Ανδραβίδα συνάδελφος του Μάριου. Ο Μάριος δεν μιλούσε συχνά για τη δουλειά του, δεν τον ενδιέφερε να προβληθεί…Τον θυμάμαι που ερχόταν στο σπίτι και με έλεγε “κοριτσάκι μου”, που κοιμόμασταν μαζί το βράδυ, με καθησύχαζε για όλα, μου έλεγε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό.

Σε όλες τις δυσκολίες ήταν εκεί. Είχε συναίσθηση του κινδύνου. Βγήκε συνειδητοποιημένος από τη σχολή. Δεν ήθελε όμως να το εκφράζει και να μας τρομάζει εμάς τους δικούς του. Μας καθησύχαζε “εγώ δεν θα πάθω κάτι, είμαι δυνατός”. Κάθε πρωί με ξυπνούσε, με χάιδευε, με φιλούσε ακόμα και αν έφευγε έξι η ώρα το πρωί. Είχε συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει», είπε χαρακτηριστικά.