Υπόθεση Πάτρα: «Ρούλα γνώριζε ότι είχε συμβεί μια....» - Αποκαλύψεις για την σχέση τους με τον Μάνο

«Αυτό το κρατούσε φαίνεται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπόθεση Πάτρα: «Ρούλα γνώριζε ότι είχε συμβεί μια....» - Αποκαλύψεις για την σχέση τους με τον Μάνο

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, για την υπόθεση της Πάτρας και αναφέρθηκε στις εξωσυζυγικές σχέσεις που φαίνεται πως είχε το ζευγάρι.

Οι αποκαλύψεις μάλιστα αυτές γίνονται μετά την δίκη, όπου ο πρώην σύζυγός της Ρούλας Πισπιρίγκου κατάθεσε ενώπιον του δικαστηρίου - δείτε τι είπε.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

«Ψίθυροι υπήρχαν για τα νυχτοπερπατήματα του Μάνου ή οι όποιες επιπόλαιες σχέσεις του, η Ρούλα γνώριζε ότι είχε συμβεί μια περιπέτεια του Μάνου πολύ πριν φύγουν τα παιδιά από τη ζωή. Αυτό το κρατούσε η Ρούλα φαίνεται. Μετά μπήκαν σε τριβές που προήρχοντο από τη διαχείριση των προβλημάτων τους.

«Η αιτία θανάτου είναι αδιαμφισβήτητη»

Ο Γρηγόρης Λέων, μίλησε στο Live News με τον ίδιο να τονίζει ρητά και να επιμένει, πως το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 9χρονη και τη χορήγηση κεταμίνης είναι αδιαμφισβήτητο.

«Δεν τίθεται θέμα για την αιτία του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας. Η αιτία θανάτου δεν αμφισβητείται από κανέναν. Από τη στιγμή που υπάρχει τοξικολογική και δεν έχει αμφισβητηθεί με τεχνικούς συμβούλους, δεν τίθεται θέμα επανεξέτασης. Οι τρίχες θα μας έδιναν απάντηση σε βάθος χρόνου, όπως τρεις μήνες πριν. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αιτία θανάτου», είπε ο Γρηγόρης Λεών.