Βιασμός Πετρούπολη: Συνελήφθησαν οι δύο κατηγορούμενοι - Οι συμπεριφορά των αυτόπτων μαρτύρων

Ο ένας από τους δύο είναι Ρομά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δυο φερόμενοι δράστες της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 28χρονης στην Πετρούπολη, τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/2), μετά την σοκαριστική κατάθεση της (δείτε την εδώ). Μετά από ανθρωποκυνηγητό η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Πρόκειται για γόνους δύο οικογενειών Ρομά, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, και μάλιστα ο ένας είναι γνωστός στις Αρχές με το ψευδώνυμο «Εσκομπάρ».

Οι λεπτομέρειες για την σύλληψη των κατηγορούμενων για τον βιασμό στην Πετρούπολη

Η σύλληψη ήρθε μετά τη φρικτή καταγγελία της 28χρονης που κατέθεσε πως έπεσε θύμα βιασμού υπό την απειλή όπλου από τους δύο άντρες σε κλαμπ της περιοχής. Σύμφωνα με το Mega, ο ένας οδήγησε την 28χρονη στις τουαλέτες. Στη συνέχεια ήρθε και ο δεύτερος άνδρας στην τουαλέτα ο οποίος υπό την απειλή όπλου προέβη σε βιασμό.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη φρίκη στην Αθήνα - Οκτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο

Σύμφωνα με την 28χρονη, υπήρχαν τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν το περιστατικό χωρίς να παρεμβαίνουν και μάλιστα γελούσαν. Η 28χρονη βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση σε δρόμο δίπλα από το κλαμπ από σεκιούριτι -ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει.

Το χρονικό του βιασμού

Το σκηνικό αποτροπιασμού καταγράφηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή γυναίκα είχε πάει με μια φίλη της να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο, όπου βρίσκονταν και οι δύο ένοπλοι άντρες.

Η 28χρονη κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και την ακολούθησε ένας από τους άνδρες. Η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει να την ενοχλεί, όμως εκείνος, με την απειλή όπλου, την ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή, παρά τη θέλησή της.

Αφού βγήκε ο δράστης από τις τουαλέτες, εισήλθε στη συνέχεια ο δεύτερος άνδρας, που πιθανόν να ειδοποιήθηκε από τον πρώτο. Κι εκείνος με την απειλή όπλου την βίασε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί έξω από το μαγαζί σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δράστες είχαν προλάβει να φύγουν.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τμήμα, με τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου, ο οποίος την εντόπισε επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας. Το παράδοξο είναι ότι τη στιγμή του βιασμού βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες μέσα στις τουαλέτες, οι οποίοι, σύμφωνα με το θύμα, όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά γελούσαν.

Την Δευτέρα, το θύμα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο ένοπλων βιαστών. Πρόκειται, δε, να κληθεί να καταθέσει και ο σεκιούριτι του μπαρ, ο οποίος, σύμφωνα με την 28χρονη, κάλυψε τους φερόμενους ως βιαστές της.