Τεως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για το μνημόσυνο και οι 250 προσκεκλημένοι

Αφίξεις από το εξωτερικό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας (δείτε την εδώ). Σήμερα (15/2) το απόγευμα, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα φτάσουν στην Ελλάδα από την Αμερική. Μαζί τους και τα 3 μεγαλύτερα παιδιά τους.

Οι λεπτομέρειες για το μνημόσυνο του Τεως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή Πρωινό, τα εισιτήρια όλων των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας κόστισαν περίπου 26.500 χιλιάδες ευρώ, καθώς είναι εισιτήρια α’ θέσης με γνωστή αεροπορική εταιρία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Σάββατο 18/2, στις 11 π.μ. θα τελεστεί το μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών με προσκεκλημένους 250 άτομα και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος καφές και ελαφρύ γεύμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αποκαλύψεις για την υγεία της συζύγου του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννας Μαρίας

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου με μέλη της οικογένειας να παραμένουν στην Ελλάδα, καθώς προσεχώς θα γίνει και το μνημόσυνο της του για τις 40 ημέρες.

Η ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι λογικό είναι ακόμα πεσμένη, μιας και για τους οικείους η απώλεια ήταν μεγάλη, σε κάθε περίπτωση όμως η σύζυγος του εκλιπόντος, είναι πιο επηρεασμένη από όλους (δείτε εδώ την πρώτη δήλωση του Παύλου 15 ημέρες από το θάνατο του πατέρα του).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το T-live, η Άννα Μαρία είναι κλεισμένη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, στην οδό βασιλίσσης Σοφίας. Οι μόνοι επισκέπτες που δέχεται στην οικία είναι ο γιος της, Νικόλαος και ο Φίλιππος, ο οποίος ταξίδεψε από την Μεγάλη Βρετανία ξανά στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Άννα Μαρία αρνείται τις κοσμικές συναναστροφές. Επίσης, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού έχει στενές σχέσεις με τις δύο αδελφές της, πριγκίπισσα Βενεδείκτη και η βασίλισσα Μαργαρίτα και ένα από τα σενάρια θα μπορούσε να είναι ότι θα συνεχίσει να ζει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Δανία.

Μέσα από νέες αποκαλύψεις, που έκανε το Πρωινό τη Δευτέρα 13/2 η Άννα Μαρία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πόδι της, κάτι που δεν της επιτρέπει σε πλάνα, που την έχουμε δει να περπατάει άνετα, ενώ κάνει και χρήση μπαστουνιού.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκαλύπτει μάλιστα, πως η ίδια έκανε ένα πολύ σημαντικό σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το Νοέμβριο, με την ίδια βάζει με μια πολύ ιδιαίτερη μέθοδο καινούριο γόνατο.