Θρήνος στον χώρο της υποκριτικής - Πέθανε η συμπρωταγωνίστρια του Ελβις Πρίσλεϊ

Ήταν ανάμεσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του 20ου αιώνα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Στέλλα Στίβενς, η οποία έγινε γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις ταινίες «Δάσκαλος για Κλάματα» δίπλα στον Τζέρι Λιούις και στο πλευρό του Έλβις Πρίσλεϊ, στο Girls! Girls! Girls!.

Διαβάστε επίσης: «Θα βρεθεί και πάλι με το γιο της» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο πρώην σύζυγος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ για το θάνατό της

Ποια είναι η Στέλλα Στίβενς που πέθανε

H Στίβενς πέθανε την Παρασκευή (17/2) στο Λος Άντζελες μετά από μακρά μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Πριν γίνει γνωστή στη μεγάλη οθόνη, ήταν Playmate του Playboy και εμφανίστηκε στην κεντρική σελίδα του περιοδικού τον Ιανουάριο του 1960. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του 20 αιώνα από το Playboy.

Η Στίβενς πρωταγωνίστησε σε πολλές άλλες ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκοπικής ταινίας του 1966 The Silencers, με πρωταγωνιστή τον Ντιν Μάρτιν, και στην ταινία του 1972 The Poseidon Adventure, με τον Τζιν Χάκμαν και ένα all-star καστ ηθοποιών.

Η Stella γεννήθηκε ως Estelle Eggleston την 1η Οκτωβρίου 1938, στο Yazoo City, Mississippi, USA.Επί του παρόντος, η ηλικία της είναι 81 ετών. Είναι το μόνο παιδί των γονιών της, ο Thomas Ellett Eggleston, ένας ασφαλιστικός πωλητής και η νοσοκόμα Dovey Estelle (née Caro). Μιλώντας για την πρώιμη ζωή και την παιδική της ηλικία, όταν ήταν τεσσάρων ετών, μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στο Μέμφις του Τενεσί.

Όσον αφορά την εκπαίδευσή της, η Stevens παρακολούθησε την Καθολική Σχολή της Αγίας Άννας στην οδό Highland και τη Σχολή Sacred Heart στη λεωφόρο Jefferson. Το 1955, έλαβε την αποφοίτησή της από το Memphis Evening School στο Memphis Tech High School. Μετά από αυτό, παρακολούθησε Κρατικό Κολλέγιο Μέμφις .

Η καριέρα της Στέλλα Στίβενς ξεκίνησε το 1959 όταν έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική κωμωδία «Say One for Me», στην οποία παρουσίασε ένα μοντέλο. Βρήκε σημαντική επιτυχία στη δεκαετία του '50 και του '60 στην καριέρα της μοντελοποίησης. Ήταν το πρώτο άτομο που φωτογραφήθηκε ενώ φωτίζονταν από ένα κερί και πολλούς ανακλαστήρες.

Το 1960, η Στέλλα επιλέχθηκε ως Playmate of the Month του περιοδικού Playboy. Επιπλέον, έκανε επίσης εμφανίσεις σε εικονογραφίες του Playboy το 1965 και το 1968. Στη λίστα των 100 Sexiest Stars του 20ου αιώνα του περιοδικού του Playboy, η Stevens ήταν στην 27η θέση.

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα της περιλαμβάνουν το «Girls! Κορίτσια! Κορίτσια! », Synanon», «Το μυστικό της επιτυχίας μου» και «The Silencers». Παρομοίως, οι ρόλοι της ως Judy στο 'Alfred Hitchcock Presents', Jane Hancock στο 'Ben Casey', Louise Crawford στο 'The French Atlantic Affair', Lute-Mae Sanders στο 'Flamingo Road' και Phyllis Blake στο 'Santa Barbara' παραμένουν πολύ δημοφιλής. Η πιο δημοφιλής ταινία της ήταν «The Nutty Professor».