«Θα βρεθεί και πάλι με το γιο της» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο πρώην σύζυγος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ για το θάνατό της

Θλιβερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/lisampresley
Instagram/lisampresley

Μια πολύ θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 13/1, καθώς μετά την ξαφνική ανακοπή καρδιάς, που υπέστη η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έγινε γνωστό, πως δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Λίγο μετά την τραγική είδηση, ένας από τους συζύγους της τραγουδίστριας ο Νίκολας Κέιτς, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004, παραχώρησε δηλώσεις στο Holywood Reporter ήταν

Να θυμίσουμε εδώ, η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της και ήταν η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ για το θάνατό της

«Είναι ολέθριο.Η Λίζα είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο από οποιονδήποτε γνώρισα ποτέ. Βρίσκω κάποια παρηγοριά στην ελπίδα ότι θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της, Μπέντζαμιν», είπε ο Νίκολας Κέιτς στο Holywood Reporter.

Σε ότι αφορά, τον γιο της τραγουδίστριας, που αυτοκτόνησε ήταν ο καρπός του έρωτα της με τον μουσικό Ντάνι Κίο. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε. Οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έγιναν γνωστοί προς το παρόν.

Ο Ρότζερ Γουιντινόφσκι, εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, είχε δηλώσει στο CNN ότι η μητέρα του αυτόχειρα ήταν «τελείως συντετριμμένη και απαρηγόρητη», όμως προσπαθούσε να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμά της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ράιλι.