Πάτρα: Μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη από Ρούλα Πισπιρίγκου και Αλέξη Κούγια

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου μιας και η ίδια σήμερα 22/2 έφτασε νωρίς το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μιας και ξεκινά ο κύκλος των καταθέσεων από γιατρούς και νοσηλευτές των Νοσοκομείων στα οποία είχε νοσηλευτεί η 9χρονη κόρη της - διαβάστε εδώ περισσότερα.

Μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ της Μαρίας Βλάχου η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέρβαλε μέσω του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη θεωρεί τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα αναξιόπιστο. «Θεωρούμε τον πατέρα των τριών παιδιών αναξιόπιστο. Όταν έσφιξε πολύ ο κλοιός, φάνηκε ότι εξετάζει η δικαιοσύνη και τη δική του συμμετοχή. Το δικόγραφο έχει χαρακτήρα μήνυσης. Επιφυλασσόμαστε και για την ψευδή καταμήνυση καθώς η μαρτυρική κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών ήταν ψευδής» ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι στις 5/2/2022, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 9χρονης, και αφού δηλαδή είχαν πεθάνει και τα τρία τους παιδιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε γραπτό μήνυμα σε πολύ καλή της φίλη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, για να του κάνει μάγια ώστε να τον δέσει να μην της φύγει.

Συνεπώς, όλα αυτά που έχουμε ακούσει ότι απατούσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, ότι δεν τον ήθελε, έρχονται σε αντίθεση. Τα εν λόγω μηνύματα θα προσκομιστούν στο δικαστήριο, όπως ισχυρίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.