Τραγωδία Πάτρα: Σοβαρός άσσος στο μανίκι του Δασκαλάκη - Το μήνυμα που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κατά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια υπόθεση δίχως τέλος μοιάζει αυτή, που έχει ανοίξει στην Πάτρα από πέρυσι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι κρατούμενη στις φυλακές και τον πρώην άντρα της από την άλλη να καταθέτει κατά της στο δικαστήριο.

Από τη μεριά της μητέρας βλέπουμε να υπάρχει ισχυρή υπεράσπιση από τη μεριά του Αλέξη Κούγια, ωστόσο και η μεριά του πατέρα των 3 νεκρών κοριτσιών δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να φέρει την αλήθεια στο φως.

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live έγινε γνωστό την Τετάρτη 22/2, πως μια πρώην φίλη της μητέρας έχει στα χέρια της ένα μήνυμα, που αναμένεται να την κάψει και μάλιστα θα χρησιμοποιηθεί από το Μάνο Δασκαλάκη.

Δείτε εδώ επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν αναπάντεχο και ανεξήγητο! Το παιδί...» - Η κατάθεση "σεισμός" της διευθύντριας του Καραμανδάνειου

Η νέα κίνηση που θα ''κάψει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα ερωτικά μηνύματα Πισπιρίγκου & Δασκαλάκη που αποκάλυψε ο Κούγιας στο δικαστήριο

Στο φως της δημοσιότητας έχουν βγει διάφορα μηνύματα -όπως αυτά για τα εσώρουχα- που αντάλλασσαν Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού και το ρεπορτάζ της στην εκπομπή t-live πρόκειται για το διάστημα το οποίο κατέθεσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε σχέση με τη Ρούλα, αλλά υποκρινόταν.

Τα μηνύματα που έρχονται στο «φως» από την συγκεκριμένη εκπομπή και τα οποία παρουσίασε ο Αλέξης Κούγιας στο δικαστήριο, αφορούν στις μέρες:

-27 Μαΐου 2021, έναν μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης

-Ιούλιος 2021 (αρχές και τέλη του μήνα)

– Στις 2 Αυγούστου 2021

– Στις 5 Αυγούστου 2021

Τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκαλούσε «έρωτά μου» τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με εκείνη να τον χαρακτηρίζει ως «καρδιά της»…

-Τον Σεπτέμβριο του 2021 αναφέρονται στην κατάσταση της 9χρονης, που ήταν τετραπληγική.