Έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστός τραγουδιστής

θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τάσος Βουγιατζής - Facebook
Τάσος Βουγιατζής - Facebook

Δύο ημέρες από τη θλιβερή είδηση για το θάνατο γνωστού δημοσιογράφου (δείτε εδώ αναλυτικά) την Κυριακή 26/2 έγινε γνωστή άλλη μια απώλεια, η οποία αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον καλλιτεχνικό κόσμο και συγκεκριμένα με αυτό της μουσικής.

Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε η Ελένη Δήμου στο Facebook έκανε γνωστό, πως πέθανε ο τραγουδιστής - συνθέτης, Τάσος Βουγιατζής αφήνοντας πίσω μεγάλη παρακαταθήκη από τις δημιουργίες του.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Βουγιατζής γεννήθηκε το 1963 στο Πειραιά και μάλιστα οι «Μασέλες» ήταν το πρώτο του συγκρότημα και για αυτό ήταν γνωστός ως ο Τάσος με τις Μασέλες.

Μερικές από τις δημιουργίες, που φέρουν το όνομα του Βουγιατζή και δε θα ξεχαστούν στα χρόνια είναι: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου».

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου για το θάνατο του Τάσου Βουγιατζή

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου.

Τάσος Βουγιατζής
Τάσος Βουγιατζής - Facebook