Τραγωδία Τέμπη: «Αυτό είναι...» - Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα σοκαριστικά πλάνα από την σύγκρουση των τρένων

Οι εικόνες θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Αυτό είναι...» - Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα σοκαριστικά πλάνα από την σύγκρουση των τρένων

Η είδηση για την σύγκρουση των δύο τρένων στην Τέμπη Λαρίσης, που έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε όλους τους ανθρώπους (δείτε εδώ τα ανατριχιαστικά βίντεο) άφησε τον Γιώργο Παπαδάκη άναυδο, την ώρα κιόλας που αναφέρονταν σε αυτό και έβλεπαν ταυτόχρονα εικόνες από την τραγωδία.

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της τραγωδίας στα Τέμπη, μετά από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων. Τα πρώτα πλάνα από drone που μετέδωσε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (1/3) η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" είναι σοκαριστικά.

Η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη την ώρα που παρακολουθούσαν τα πλάνα από την τραγωδία στην Τέμπη

Η τραγωδία έγινε έξω από τα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού στη Λάρισα, όταν δυο τρένα, ένα εμπορικό και ένα επιβατηγό, συγκρούστηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Τριάντα δυο άνθρωποι επιβεβαιώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, στο ύψος της Λάρισας, ενώ άλλοι 85 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική. Πενήντα τρεις είναι οι τραυματίες που συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επιβατικό τρένο φεύγοντας από τη Λάρισα έπρεπε να παραμείνει στην άνοδο, ωστόσο είχε διακλαδωθεί και βρισκόταν στην κάθοδο προς Αθήνα όπου κινούταν η εμπορική αμαξοστοιχία.

Αυτήν την ώρα στις Αρχές καταθέτει ο σταθμάρχης Λάρισας και ο κλειδούχος, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Επίσης ελέγχεται και πληροφορία ότι οι επιβάτες των τρένων μπορεί να ήταν περισσότεροι από όσους ανακοίνωσε νωρίτερα η εταιρεία.