Τραγωδία Τέμπη: Φορτηγά ξεφόρτωναν κρεβάτια νεκροψίας - Ανατριχίλα με τον τρόπο που ενημερώνονται γονείς και συγγενείς

Εικόνες ασύλληπτου θρήνου έξω από τα νοσοκομεία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Σκηνές ασύλληπτου θρήνου επικρατούν έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, όπου δεκάδες συγγενείς και γονείς περιμένουν με ανυπομονησία ένα νέο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση δυο τρένων άφησαν πίσω πάνω από 40 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με με το onlarissa.gr, φορτηγά ξεφόρτωναν κρεβάτια νεκροψίας προκειμένου να εκτελεστεί η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς καταφθάνουν διαρκώς σοροί κατά πλειοψηφία νέων παιδιών.

Στο νοσοκομείο της Λάρισας έσπευσε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ο οποίος πραγματοποίησε τρισάγιο στο χώρο του νεκροτομείου.

Οι εικόνες έξω από το νοσοκομείο μετά την τραγωδία στην Λάρισα

Νοσοκομείο Λάρισας

Δείτε επίσης: «Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων» - Τραγικές στιγμές για πατέρα έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

Πως ενημερώνονται γονείς και συγγενείς

Δεκάδες γονείς και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί για να ενημερωθούν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων. Άνθρωποι του νοσοκομείου βγαίνουν στον προαύλιο χώρο φωνάζοντας ονόματα. Οποίος γονέας ή συγγενής ακούσει το όνομα του δικού του ανθρώπου, τον ενημερώνουν σε ποιο νοσοκομείο τον έχουν παει.

Εκείνοι που δεν ακούνε να φωνάζουν το δικό τους παιδί, μπαίνουν στην άχαρη διαδικασία να δώσουν όσα στοιχεία μπορεί να φανούν χρήσιμα, όπως το χρώμα μαλλιών αλλά και το είδος των ρούχων και παπουτσιών που ενδέχεται να φορούσε στο μοιραίο δρομολόγιο.

Δείτε επίσης: «Έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους! Στην πλειονότητά νέοι σε ηλικία»

Ουρές στην εθελοντική αιμοδοσία

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Λαρισαίων στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας και τον Ερυθρό Σταυρό στην κεντρική πλατεία για την κάλυψη των αναγκών εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, αιμοδοσία που έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης, θα συνεχιστεί μέχρι και τις δύο το μεσημέρι, ενώ η προσέλευση των πολιτών είναι συγκινητική, καθώς έχουν σχηματίσει ουρές προκειμένου να δώσουν αίμα.

Δείτε επίσης: Αναγνωρίστηκαν οι πρώτοι σοροί - Ανάμεσα τους τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα