«Βρισκόταν ανάμεσα στο δεύτερο με τρίτο βαγόνι» - Κραυγή αγωνίας από τον Θεοδωρόπουλο για συγγενή του αγνοείται στα Τέμπη

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό δικηγόρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βρισκόταν ανάμεσα στο δεύτερο με τρίτο βαγόνι» - Κραυγή αγωνίας από τον Θεοδωρόπουλο για συγγενή του αγνοείται στα Τέμπη

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, καθώς όπως αποκάλυψε, συγγενείς του αγνοείται στην τραγωδία στα Τέμπη. Δεν έχουν καμία επικοινωνία μαζί του, όπως και καμία πληροφορίας για το που βρίσκεται.

Ο δικηγόρος μίλησε στο Πρωινό, μίλησε για τον θρήνο που έχει σκεπάσει την Ελλάδα, αλλά και για τον ξάδελφο του που βρισκόταν ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Τα λόγια του Θεοδωρόπουλου για την τραγωδία στα Τέμπη

«Δυστυχώς αγνοείται συγγενής μου. Αλλά δεν είναι μόνο ο δικός μου συγγενής, αλλά για όλους. Από ό,τι έχω καταλάβει, βρισκόταν ανάμεσα στο δεύτερο με τρίτο βαγόνι, στο μπαρ. Είναι δεύτερος ξάδελφος».

«Αυτό που ζητάνε οι άνθρωποι αυτοί με τον τεράστιο πόνο, είναι ότι δεν έχει παραιτηθεί κανένας ενώ γνώριζαν όλες αυτές τις εγκληματικές αμέλειες. Έχουν φύγει τόσοι άνθρωποι και δεν έχει τσίπα να παραιτηθεί ένας άνθρωπος. Για τόσους νεκρούς που θρηνούμε σήμερα. Είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Δεν μπορεί το τρένο να είναι χειροκίνητο» είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Δείτε επίσης: Φορτηγά ξεφόρτωναν κρεβάτια νεκροψίας - Ανατριχίλα με τον τρόπο που ενημερώνονται γονείς και συγγενείς

«Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων» - Τραγικές στιγμές για πατέρα έξω από το νοσοκομείο Λάρισας

Τραγικές φιγούρες γονείς και συγγενείς που ψάχνουν ακόμη τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για τα οποία δεν έχουν κανένα νέο ακόμη.

Ανάμεσα τους και ο κ. Παύλος Ασλανίδης που ψάχνει τον γιο του, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με έναν φίλο του. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

«Ψάχνω τον γιο μου, Δημήτρη που είναι 26 χρόνων και τον φίλο του τον Σωτήρη. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το πρωί, μόνο δώσαμε περιγραφές, τι χρώμα μαλλιά έχουν και τι ρούχα φοράνε. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Τα παιδιά είχαν πάει εκδρομή στην Αθήνα, πέρασαν όμορφα και γυρνούσαν ανέμελα πίσω. Μας είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο αν δούμε κάτι να ταιριάζει να έρθετε να το δείτε».

Δείτε επίσης: «Έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους! Στην πλειονότητά νέοι σε ηλικία»