Τραγωδία Τέμπη: «40 χρόνων ο σύζυγός μου και 5 το παιδί μου! Πήρα στάχτες και αποκαΐδια» - Σπαραγμός στο Κοινωνία ώρα Mega

Τσάκισε καρδιές γυναίκα που έχασε την οικογένειας της! «Δεν μου πήραν DNA»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Τραγικές είναι οι εξομολογήσεις που γίνονται στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega για την τραγωδία στα Τέμπη. Γονείς και συγγενείς των θυμάτων, των αγνοούμενων και των τραυματιών, σπαράζουν και καταγγέλλουν ανευθυνότητα. Δεν θα αργήσουν μάλιστα να γίνουν και μηνύσεις, για τους ανθρώπους τους που έχασαν τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή.

Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα, δεν άντεξε με τα όσα άκουσα στον αέρα του MEGA, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να ζητήσει να προβληθούν πλάνα - δείτε εδώ την σοκαριστική στιγμή.

Στην εκπομπή λοιπόν, μίλησε γυναίκα η οποία έχασε σύζυγο και παιδί που βρισκόντουσαν στο πρώτο βαγόνι. Τα λόγια της είναι συγκλονιστικά, ενώ όπως αποκάλυψε παίρνει ηρεμιστικά για να ανταπεξέλθει.

Δείτε επίσης: «Πού είναι το κορίτσι μου;» - Το συγκλονιστικό βίντεο με τα ουρλιαχτά μητέρας

Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας που έχασε άνδρα και παιδί στα Τέμπη

«40 χρόνων “έφυγε” ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι».

«Και που πήγαμε (σ.σ. στο νοσοκομείο) τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δε μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά. Είμαι με ηρεμιστικά».

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές; Να μην βγουν στις τηλεοράσεις κάνουν κακό στις μητέρες».

«Αλήτες μου φάγατε το παιδί» - Ο σπαραγμός μάνας έξω από το νοσοκομείο έχοντας ταυτοποιήσει τη σορό του

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στο νοσοκομείο Λάρισας, μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και τις εικόνες που επικρατούν.

«Πριν από λίγο ήταν μια οικογένεια με δέκα άτομα, που προφανώς ταυτοποίησαν το παιδί τους και φώναζαν αλήτες μου φάγατε το παιδί. Ήταν μια μάνα που την κρατούσαν οι συγγενείς της για να φύγει από το σημείο, από το νοσοκομείο. Είχαν ταυτοποιήσει το παιδί.

Είναι μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε αυτό το σημείο γιατί έχουν ξεκινήσει οι ταυτοποιήσεις για όσους μπορούν να αναγνωριστούν από τους συγγενείς τους, όσοι δεν μπορούν γίνεται με λήψη DNA…»είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους! Στην πλειονότητά νέοι σε ηλικία»