Το ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου - Βρέθηκε νεκρός στα χαλάσματα των Τέμπη ο...

Θρήνος για όλη την Κύπρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύο μέρες έχουν περάσει ουσιαστικά από την μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και η αγωνία δεν έχει τέλος, αφού οι νεκροί είναι δεκάδες και οι σωροί που βρέθηκαν δεν είχαν ταυτοποιηθεί ακόμη με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να μη γνωρίζουν αν τα παιδιά τους είναι ζωντανά ή όχι. Όσο περνούν, όμως οι ώρες, όμως, αναγνωρίζονται όλο και περισσότερα πτώματα και ανάμεσά τους βρίσκονται και πολλά νέα παιδιά (δείτε εδώ τι συνέβη με την φίλη της Αλεξίας Κούβελα του GNTM).

Το βράδυ της Πέμπτης 2/3, έγινε γνωστό πως μία από τις γυναίκες που μέχρι στιγμής θεωρούνταν αγνοούμενη, βρέθηκε, αλλά άφησε την τελευταία της πνοή στα συντρίμμια. Πρόκειται για την 34χρονη Αθηνά, η οποία ήταν παντρεμένη και βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος είχε εντοπιστεί ζωντανός και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Βρέθηκε νεκρός μετά την τραγωδία στα Τέμπη ο...

Τα δυσάρεστα ανακοινώθηκαν μέσα από το προφίλ του αδερφού της, Βασίλη, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Πιερικού, με τον ίδιο να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, αφού αναζητούσε όλο αυτό το διάστημα την αδερφή του και προσπαθούσε να την εντοπίσει με τη βοήθεια του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία της θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Κατερίνη.

«Η αδερφούλα μου δεν ειναι πια κοντά μας...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τραγωδία Τέμπη νεκρή

Την ίδια ημέρα ο δικηγόρος της οικογένειας της 23χρονης φοιτήτριας που άκουγε στο όνομα Ιφιγένεια, Στέλιος Σούρλας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία της κοπέλας και στην λεζάντα αυτής ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται πια στη ζωή (δείτε εδώ ποια άλλη γυναίκα βρέθηκε νεκρή όσο ο σύζυγός της παλεύει στο νοσοκομείο).

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλό παράδεισο να έχει», έγραψε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Μαζί με την τελευταία, υπήρχε μεγάλο άγχος και για έναν ακόμη φοιτητή από την Κύπρο, τον Κυπριανό Παπαϊωάννου. Οι ελπίδες άρχισαν να λιγοστεύουν καθώς έφτασε το βράδυ και δυστυχώς οι μεγαλύτεροι φόβοι της οικογένειάς του βγήκαν αληθινοί.

Ταυτοποιήθηκε και η δική του σωρός μέσω δείγματος DNA και ο Ανδρέας Γεωργίου είναι εκείνος που μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιοποίησε το γεγονός. Ολόκληρη η χώρα θρηνεί για τα θύματα!

Γεωργίου ανάρτηση για νεκρό στα Τέμπη