Τραγωδία Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία στην Κατερίνη

Ασύλληπτος θρήνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Η κατάσταση είναι δραματική μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Δεκάδες είναι οι νεκροί, ενώ μέχρι και σήμερα 3/3 γίνονται ταυτοποιήσεις σορών με γονείς και συγγενείς να ενημερώνονται. Εικόνες βγαλμένες από αρχαία τραγωδία σημειώνονται στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Βέβαια, μια μικρή αχτίδα φωτός επικρατεί με την είδηση πως ένα 8χρονο παιδάκι που τραυματίστηκε στην σύγκρουση, πήρε εξιτήριο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι τους με την οικογένεια του.

Η πρώτη κηδεία σήμερα θύματος των Τεμπών

Σήμερα 3/3 πραγματοποιείται και η πρώτη κηδεία θύματος της τραγωδίας των Τεμπών. Πρόκειται για την 34χρονη Αθηνά μητέρα παιδιού δυο ετών. Ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Δείτε επίσης: Το ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου - Βρέθηκε νεκρός στα χαλάσματα των Τέμπη ο...

Σύμφωνα με το voria.gr δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ο σύζυγος της Αθηνάς σηκώθηκε από το κάθισμά του για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύγκρουση των τρένων τον βρήκε όρθιο ενώ βάδιζε σε άλλο βαγόνι. Από την πτώση του έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του.

Η κηδεία της 34χρονης θα τελεστεί στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για την 34χρονη

Αμέσως μετά την είδηση πως η οικογένεια της 34χρονης Αθηνάς ταυτοποίησε τη σορό της, τα social media γέμισαν με συγκινητικές αναρτήσεις αποχαιρετώντας την. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε «Καλό παράδεισο να έχεις Αθηνά μου...».

Τραγωδία Τέμπη Κατερίνα Δαλάκα

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της Δημήτρης Φιντιρίκος, ήταν να ταξιδέψουν με το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε μετωπικά με το εμπορικό, που αφαίρεσε τη ζωή τόσων ανθρώπων.

Το ζευγάρι είχε εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Κατερίνη για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της. Τελευταία στιγμή όμως το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: «Ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών, προσπάθησα να το βρώ, δεν το βρήκα» - Συγκλονίζει νεαρός επιβάτης

Μάλιστα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, έφερε στο φως το εισιτήριο που είχε κόψει!

Φιντιρίκος Δαλάκα Tέμπη