Τραγωδία Τέμπη: Ανατριχιαστικό! Φωτογραφία από το 3ο βαγόνι με τους ανυποψίαστους επιβάτες πριν την σύγκρουση

Την τράβηξε νεαρός επιβάτης, που κατέβηκε λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Ανατριχίλα επικρατεί με την φωτογραφία που κυκλοφορεί μέσα από το τρίτο βαγόνι. Τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν γίνει το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, δείχνοντας τους ανυποψίαστους επιβάτες. Άλλοι κοιτούν τα κινητά τους, άλλοι κοιμούνται, ενώ άλλοι συζητάνε με φίλους. Κανείς δεν περίμενε πως λίγο αργότερα, κάποιοι από αυτούς θα έχαναν τη ζωή τους...

Είναι το βαγόνι 3 της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC 62. Σε κοντινή απόσταση είναι το βαγόνι-εστιατόριο όπου επιχειρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό επιβατών.

Τη φωτογραφία-ντοκουμέντο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ποινικολόγος, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος έχε αναλάβει την εκπροσώπηση κάποιων από τους τραυματίες

Η φωτογραφία είναι από το κινητό ενός νεαρού επιβάτη, ο οποίος είχε κατέβει από το τρένο πριν από το δυστύχημα.

Δείτε επίσης: «Ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών, προσπάθησα να το βρώ, δεν το βρήκα» - Συγκλονίζει νεαρός επιβάτης

Αυτή είναι η φωτογραφία από το τρίτο βαγόνι της τραγωδίας των Τεμπών

Σε αυτό το βαγόνι επέβαινε η 34χρονη Αθηνά από την Κατερίνη, η οποία έχασε τη ζωή της. Ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Δείτε επίσης: Το ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου - Βρέθηκε νεκρός στα χαλάσματα των Τέμπη ο...

Σύμφωνα με το voria.gr δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ο σύζυγος της Αθηνάς σηκώθηκε από το κάθισμά του για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύγκρουση των τρένων τον βρήκε όρθιο ενώ βάδιζε σε άλλο βαγόνι. Από την πτώση του έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του.

Σήμερα θα τελεστεί στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης η κηδεία της.