«Μάνα δεν πρόλαβα να σου τηλεφωνήσω, τώρα σ’ αγαπάω από εδώ ψηλά» - Ανατριχίλα με το σημείωμα που βρέθηκε για αγνοούμενη στα Τέμπη

Θρηνεί όλη η Ελλάδα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μάνα δεν πρόλαβα να σου τηλεφωνήσω, τώρα σ’ αγαπάω από εδώ ψηλά» - Ανατριχίλα με το σημείωμα που βρέθηκε για αγνοούμενη στα Τέμπη

Κάθε ιστορία των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη που βγαίνει στη δημοσιότητα είναι όλο και πιο σοκαριστική (δείτε εδώ την τραγική σύνδεση των νεκρών διδύμων με την φωτιά στο Μάτι) και ο θρήνος που έχει σκορπιστεί σε όλη τη χώρα φαίνεται να είναι ατελείωτος.

Την Παρασκευή 3/3, μάλιστα, στον αέρα του OPEN, διαβάστηκαν μερικά από τα σημειώματα των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση των τρένων, με αποτέλεσμα όλοι να ανατριχιάσουν και τα λόγια των προσώπων που πονούν να μένουν χαραγμένα στο μυαλό των τηλεθεατών.

Σπαρακτικά τα μηνύματα των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

«Μάνα θα σε πάρω όταν γυρίσω, όμως δεν πρόλαβα να σου τηλεφωνήσω. Μάνα έγιναν τόσο ξαφνικά όλα που δεν κατάλαβα τι έγινε τελικά. Δεν ξέρω αν σου συμπεριφέρθηκα καλά, τώρα σ’ αγαπάω από εδώ ψηλά», έγραφε το ένα σημείωμα.

Ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Έβαλα το παιδί μου στο τρένο. Μου έδωσαν στάχτη και χώμα. Πώς θα θάψω το παιδί μου"; "Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και σε αγαπάω πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου και να είσαι».

Το ξέσπασμα αδερφής θύματος στις κάμερες για τον χαμό της

Και μέσα σε όλο αυτό, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αναζητούν τους δικούς τους είτε μέσα στα συντρίμμια είτε στο νοσοκομείο της Λάρισας. Μάλιστα, η αδερφή μίας αγνοούμενης μίλησε στις κάμερες και ξέσπασε σε φωνές, καθώς δεν πιστεύει πως εκείνη τα έχει καταφέρει αφού βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι.

«Θα περιμένουμε άλλες τέσσερις ώρες για να έχουμε προσωπική ενημέρωση, για να μας πουν τα αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να πάρουν τη λίστα από την εταιρεία. Είναι 350 άτομα; Να δει η εταιρεία το κάθε εισιτήριο από ποια τράπεζα έχει πληρωθεί και βάσει το νούμερο να γίνει μία αντιστοίχιση».