Ανατριχιαστικό: Το προφητικό βίντεο των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους λίγα λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Μία από τις πιο τραγικές ιστορίες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη είναι εκείνη των τριών κοριτσιών, των δύο δίδυμων αδερφών και της ξαδέρφης τους δηλαδή, της Θώμης, της Αναστασίας και της Χρύσας, οι οποίες θα έπρεπε να βρίσκονται στο έκτο βαγόνι, σύμφωνα με τα εισιτήριά τους, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να πάνε στο κυλικείο του τρένου που ήταν στο πρώτο βαγόνι και η ζωή τους χάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι τρεις τους, βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και ειρωνεία είναι πως η θλιβερή ιστορία τους δεν ξεκινάει από την Τρίτη 28/2, αλλά φτάνει πίσω στη φωτιά που έλαβε χώρα στο Μάτι (δείτε εδώ όλη την αλήθεια). Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, την Παρασκευή 3/3, έγινε γνωστό πως μία από τις κοπέλες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο, που αποδείχθηκαν προφητικά για την κατάληξή τους, εφόσον σε αυτά έγραφε: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…».

Το προφητικό βίντεο των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη

«Είδε μέσα στα αίματα ανθρώπους να ξεψυχούν μπροστά της»

Συγκλονίζουν καθημερινές από την ημέρα της τραγωδίας των Τεμπών οι περιγραφές των επιβατών που σώθηκαν, αλλά και των γονέων για το τρόπο που έμαθαν για το γεγονός και εντόπισαν τα παιδιά τους. Ανάμεσα στους γονείς που βρήκε σώα την 26χρονος κόρη τους και ο κ. Βασίλης.

«Πήγα το ίδιο βράδυ και την παρέλαβα από τα Τέμπη σε σοκ. Είναι με μώλωπες, το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Ήταν στο 3ο βαγόνι και είδε μέσα στα αίματα ανθρώπους να ξεψυχούν μπροστά της. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει κάποιους και αυτό την έχει σοκάρει περισσότερο», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Βγήκε πηδώντας από το παράθυρο. Είχε το κινητό μαζί της. Εμείς συνειδητοποιήσαμε τι έχει συμβεί τη δεύτερη μέρα και μας έπιασαν τα κλάματα, το σοκ, από τι γλύτωσε το παιδί μας. Είμαστε από τους τυχερούς. Δε θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση των γονιών που έχουν στα χέρια τους μόνο στάχτες», πρόσθεσε.