Τραγωδία Τέμπη: «Θα μαζέψουν κομμάτια κρέας και εάν υπάρχει DNA θα τα παραδώσουν σε φέρετρο» - Ανατριχιάζει η αδερφή του Γιάννη Βουτσινά

Η συγκλονιστική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: «Θα μαζέψουν κομμάτια κρέας και εάν υπάρχει DNA θα τα παραδώσουν σε φέρετρο» - Ανατριχιάζει η αδερφή του Γιάννη Βουτσινά

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών είναι ο Γιάννης Βουτσινάς, με την αδερφή του από το πρώτο λεπτό να τον αναζητά ανάμεσα στους αγνοούμενους. Πολλές φορές η ίδια, έχει μιλήσει στις κάμερες και έχει ξεσπάσει.

Πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο twitter και να λόγια της ¨λυγίζουν¨ και τους πιο σκληρούς ανθρώπους.

Η ανάρτηση της αδερφής του Γιάννη Βουτσινά για την τραγωδία στα Τέμπη

«Όσοι μείναμε αμφιθέατρο μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν μόνο κομμάτια ανθρώπων. Είναι μέσα ο Γιάννης. Όσα αρτιμελή πτώματα βρήκαν παραδόθηκαν στους συγγενείς. Περιμένουμε να μαζέψουν κομμάτια κρέας και εάν υπάρχει DNA του Γιάννη θα μας τα παραδώσουν σε φέρετρο», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Από την αρχή οι διασώστες και οι ιατροδικαστές μιλούσαν για ακρωτηριασμένους σορούς και απανθρακωμένους.

Διαβάστε επίσης: «Πάρτε και την κοπελιά μου...» - Τα λόγια που φώναζε ο σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας στους διασώστες μετά τη σύγκρουση

Νεκροί πατέρας και γιος

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε ο 28χρονος Δημήτρης, που έχασε πατέρα και αδερφό...

«Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι νεκροί, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε όση δύναμη μας μένει. Έχω την οικογένειά μου, έχω ένα παιδάκι, έχω την αδερφή μου. Θα ήθελα μέσω αυτών των ανθρώπων που έφυγαν από αυτό το δυστύχημα να υπάρξει κάτι. Να μη ξανασυμβεί κάτι, να σταματήσουμε να αδιαφορούμε για την ανθρώπινη ζωή, που αυτό μένει στο τέλος.

Να σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες σε ανθρώπους που όντως μπορεί να έκανα ένα λάθος εκείνη τη στιγμή. Λέμε τη λέξη "θύματα" και μιλάμε για ανθρώπους και παιδιά που είχαν τη ζωή μπροστά τους, όπως ο αδερφός μου που ήταν 15 χρονών παιδάκι. Ο οποίος είχε γενέθλια την 1η Μαρτίου.

Είδα καταστάσεις μέσα στο νοσοκομείο που με φρίκαραν. Είδα ανθρώπους με τόσο λύπη, τόσο κενό μέσα τους. Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το προσδιορίσεις. Πώς να καθησυχάσεις ένα άνθρωπο που έχασε δυο παιδιά; Λέγοντάς του τι; Ετοιμαζόμουν να πάω στη δουλειά μου και με παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός του πατέρα μου και λέει να ανοίξω την τηλεόραση. Παίρνω τηλέφωνο, τίποτα. Αρχικά ήθελα να μάθω ποιοι τρένο ήταν, προσωπικά πήρα τηλέφωνο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το καλύτερο που μπορούσα να κάνω.

Δείτε επίσης: Το προφητικό βίντεο των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους λίγα λεπτά πριν τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη

Ζήτησα ενημέρωση να μου πούνε άμα το τρένο αυτό που τράκαρε ήταν το τρένο που ξεκίνησε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη στις 17:20. Η απάντησή τους ήταν -καταγράφονται οι κλήσεις αυτές- ότι δεν μπορούν να μου απαντήσουν. "Θέλω απλά να ξέρω εάν είναι αυτό το τρένο, δεν θέλω τίποτα άλλο". Μετά από πίεση με βοήθησαν, μου το επιβεβαίωσαν. Δεν έχω πάρει απάντηση γι' αυτό το πράγμα. Δηλαδή δεν μου έχει πει κάποιος, να με πάρουν τηλέφωνο έτσι για το γαμώτο, να μου πουν "Ρε φίλε, πέθανε ο πατέρας σου". Το ξέρω αυτό. Πέθανε και ο αδερφός μου, λίγη ανθρωπιά.

Πίστευα ότι ο πατέρας μου είναι εντάξει γιατί είναι γερός άνθρωπος και ό,τι και να γινόταν θα κατάφερνε να επιβιώσει. Για τον αδερφό μου δεν ήξερα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω συναισθήματα αυτήν τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είμαι νευριασμένος, αν είμαι λυπημένος, αν έχω οργή μέσα μου. Δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά, τώρα μου φαίνονται πολλά. Πρέπει να γίνουν όλα, να διαχειριστώ το πένθος και να γίνω ο μεγάλος αδερφός, ο μπαμπάς για τη μικρή μου αδερφή. Πρέπει να γίνει και θα γίνει».