Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση ότι ο πατέρας του αείμνηστου, Παντελή Παντελίδη έφυγε από την ζωή μετά από αρκετό καιρό που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο (δείτε εδώ από πότε).

Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Σταύρου Παντελίδη, πατέρα του τραγουδιστή

«Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη δίκη με την Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend στις 17/9 σε βραδινή έξοδό της. Μεταξύ άλλων η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη (η οποία πέρασε πάρα πολύ άσχημα) αποκάλυψε πως δίκη για τους μάρτυρες που είχε μηνύσει πήρε αναβολή.

«Σήμερα το πρωί είχα ένα δικαστήριο. Ήταν αυτό με τους μάρτυρες. Έτρεχα από το πρωί και ήρθα μία βολτίτσα να ξεσκάσω. Ακόμα τρέχω με αυτά. Το δικαστήριο πήρε αναβολή και η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Ιουνίου 2023. Δεν θα τελειώσω ποτέ.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Δεν μπορείς να συνεχίσεις. Εκεί που σταματάς και ξεχνιέσαι. Ξαφνικά γίνεται κάτι και ξαναγυρίζεις πίσω. Ευελπιστώ σε 2-3 χρόνια θα έχω ξεμπερδέψει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια Παντελίδη. Μόνο μηνύσεις κι αγωγές ανταλλάσσουμε. Δεν με πλησίασαν ποτέ. Εγώ ήμουν στην εντατική.

Όταν είσαι στην εντατική και δεν σε πλησιάζουν, θα κάτσεις μετά να κάνεις προσπάθεια να πλησιάσεις κάποιον; Εγώ χρειαζόμουν την αγάπη και τη στήριξη» πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.