Τέμπη: Παραμένουν στο σκοτάδι των ερευνών - Οι 2 αγνοούμενοι στην περιοχή του δυστυχήματος

Σε αγωνία οι οικείοι τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - EUROKINISI
ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - EUROKINISI

Το απόλυτο θρίλερ βλέπουμε να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα με το δυστύχημα, που συνέβη στα Τέμπη με τη σύγκρουση των σιδηροδρόμων, από την οποία μετράμε πάνω από 50 θύματα και πολλούς τραυματίες.

Παράλληλα με την ταυτοποίηση των σορών ξεκίνησαν οι πρώτες κηδείες των θυμάτων με τις εικόνες, που βγαίνουν στα μέσα από τους συγγενείς και οικείους να ραγίζουν καρδιές.

Όσο λοιπόν έχουν μπει σε μία σειρά η τελετές αποχαιρετισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν έγινε γνωστό, πως μέχρι σήμερα Δευτέρα 6/3 δύο πρόσωπα δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Πιο αναλυτικά, εφιάλτη ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία βρισκόταν και εκείνη μέσα στο τρένο. Λέγεται, πως η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν ακόμα και σήμερα ένα ίχνος της μοναχοκόρης τους.

Δείτε επίσης εδώ: Ένα "κλικ" πριν την καταστροφή: Το κλειδί που δεν γύρισε ποτέ - Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σταθμαρχείο

Τα δύο άτομα που παραμένουν αγνοούμενα από την Τραγωδία στα Τέμπη

Παράλληλα την απόλυτη τραγωδία ζει και η οικογένεια του 34χρονου άντρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος αγνοείται από την ημέρα της σύγκρουσης. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος τόνισε, πως ο 34χρονος ταξίδεψε με το τρένο από Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα.

Τραγωδία Τέμπη
ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - EUROKINISI

Η οδύνη στην κηδεία της 50χρονης Μαίρης

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Δεύτερας (6/3) στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου φίλοι και συγγενείς στην 50χρονη Μαίρη Μουρτζάκη, η οποία δυστυχώς βρίσκεται ανάμεσα στα 57 θύματα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη -δείτε εδώ ένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία.

Μόλις εμφανίστηκε το φέρετρο με τη σορό της άτυχης 50χρονης οι συγγενείς της «λύγισαν» ενώ τα ουρλιαχτά τους έσπασαν την σιωπή που επικρατούσε μέχρι τότε. Τραγική φιγούρα η μητέρα της 50χρονης, η οποία με δάκρυα στα μάτια έλεγε «παιδάκι μου, παιδάκι μου».

Στην κηδεία της 50χρονης Μαίρης, βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι που δεν την γνώριζαν προσωπικά για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη τους αλλά και σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη Μαίρη, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο τρένο και εκείνο το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο πόστο της, στο καφενείο του Intercity.

Από την πρώτη στιγμή η 50χρονη είχε δηλωθεί αγνοούμενη ενώ το περασμένο Σάββατο ταυτοποιήθηκε μέσω dna που είχαν δώσει οι συγγενείς της.