Τέμπη: «Ο μικρός μου έχει καρκίνο, από το νοσοκομείο γυρνούσαμε...» - Ανατριχίλα με τον 7χρονο που σώθηκε τελευταία στιγμή από την σύγκρουση

Συγκινεί ο πατέρας του με την εξομολόγησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Ο μικρός μου έχει καρκίνο, από το νοσοκομείο γυρνούσαμε...» - Ανατριχίλα με τον 7χρονο που σώθηκε τελευταία στιγμή από την σύγκρουση

Η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη σόκαρε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, καθώς το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς για πολλούς, ξαφνικά έγινε το πιο επικίνδυνο, εφόσον 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από ένα τραγικό λάθος.

Πολλές από τις ιστορίες των θυμάτων έχουν συγκινήσει και ανατριχιάσει τον κόσμο που παρακολουθούσε τις εξελίξεις (δείτε εδώ καρέ καρέ τις κινήσεις των διδύμων πριν το μοιραίο δυστύχημα), αλλά την Τρίτη 14/3 ήρθε άλλη μία στο φως μέσα από το Live News του MEGA, καθώς πατέρας 7χρονου αγοριού εξήγησε πως το παιδί του ήταν μέσα στο τρένο και γυρνούσε από την θεραπεία που είχε κάνει μόλις για το καρκίνο.

Σώθηκε 7χρονο αγοράκι στα Τέμπη που επέστρεφε από θεραπεία για τον καρκίνο

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες», είπε αρχικά ο πατέρας του παιδιού.

Και συμπλήρωσε: «Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε», δήλωσε.