Τραγωδία Τέμπη: «Το τι θα πει ο κάθε π@@@ στο facebook δε..» - Ξέσπασε ο πατέρα της Ελπίδας για όσους τον είπαν "πατέρα-τέρας"

«Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: «Το τι θα πει ο κάθε π@@@ στο facebook δε..» - Ξέσπασε ο πατέρα της Ελπίδας για όσους τον είπαν

Σάλο προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας που πέθανε στα Τέμπη, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν είπε πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τις οικογένειες των θυμάτων είναι βάλσαμο.

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη. Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε», είχε πει μεταξύ άλλων - δείτε εδώ τις δηλώσεις του στην κάμερα.

Από τα social media, άκουσε πάρα πολύ άσχημα σχόλια με ορισμένους να τον λένε "πα - τέρας". Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που δικαιολόγησαν τη στάση του, αναφέροντας πως είναι ένας πατέρας που έχει χάσει το παιδί του.

Δείτε επίσης: «Έσκυψα, έβαλα το κεφάλι μου κάτω και λέω “τώρα ό,τι γίνει”» - Σοκάρει η μαρτυρία επιβάτη του Intercity 62 λίγο πριν την σύγκρουση

Η απάντηση του πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας στα Τέμπη

Ο κ. Χούπας, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, απαντώντας για πρώτη φορά σε όσους μίλησαν χυδαία απέναντι του.

«Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τα σχόλια που άκουσε για τη δήλωση του είπε: «Δε με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δε με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π@@ στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου».

Ο λόγος που ο μηχανοδηγός νόμιζε πως ο σταθμάρχης τον στέλνει σωστά

O Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από το Live News αποκάλυψε τις αιτίες που οδήγησαν στο μοιραίο δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων που αφαίρεσαν τη ζωή από 57 ανθρώπων.

«Το απόγευμα αναχώρησε αμαξοστοιχία προαστιακού από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη και δήλωσε αμηχανία περίπου στο ύψος του εργοστασίου Ζαχάρεως. Αυτό το γνωρίζω διότι στις 19:50 μου τηλεφώνησε ο απογευματινός σταθμάρχης Λάρισας Π.Κ. και μου είπε ότι θα χρειαστούμε κλειδούχο στον σταθμό Λιτόχωρου για να γίνεται η κυκλοφορία μεταξύ Λάρισας – Νέων Πόρων – Λιτοχώρου» δηλώνει ο επιθεωρητής Λάρισας.

«Αυτό το ζήτημα διευθετήθηκε λίγο μετά αφού μηχανή εφεδρείας παλινδρόμησε την αμαξοστοιχία στο σταθμό της Λάρισας και αποκαταστάθηκε πάλι η κυκλοφορία διπλής γραμμής ανόδου καθόδου. Αυτό το γνωρίζω διότι στις 19:50 μου τηλεφώνησε ο απογευματινός σταθμάρχης Λάρισας Π.Κ».