Τέμπη: Ανατριχιαστικό - Φωτογραφίες από τα εγκαύματα στα σώματα των πυροσβεστών

Σοκάρουν τα στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: Ανατριχιαστικό - Φωτογραφίες από τα εγκαύματα στα σώματα των πυροσβεστών

Για την τραγωδία των Τεμπών μίλησαν μεταξύ άλλων σήμερα 17/3 στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της και μάλιστα προβλήθηκαν και μερικές ανατριχιαστικές εικόνες από τα εγκαύματα που έχουν υποστεί οι πυροσβέστες και οι διασώστες.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα εν λόγω στιγμιότυπα, είναι αρκετά σοβαρά και όλοι απορούσαν πως παρότι οι στολές των ανθρώπων βγήκαν άθικτες, το δέρμα τους έχει υποστεί αρκετές ζημιές, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για το φορτίο που μετέφερε το εμπορικό τρένο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον αέρα της εκπομπής, πρόκειται για “περίεργα” εγκαύματα τονίζοντας όμως ότι οι διασώστες και οι πυροσβέστες δεν έχουν εξεταστεί ακόμα από κάποιον ιατροδικαστή -δείτε εδώ μια νέα σοκαριστική μαρτυρία.

Τα εγκαύματα των πυροσβεστών από τα Τέμπη

Δεν μιλάει σε κανέναν - Τα πράγματα που ζήτησε ο σταθμάρχης μέσα από την φυλακή μετά τα Τέμπη

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3) στο ενημερωτική δελτίο ειδήσεων του Mega έγιναν γνωστές κάποιες πληροφορίες και εξελίξεις με τον σταθμάρχη, που είναι προφυλακιστέος για την τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε την ζωή σε 57 συνάνθρωπους και προκάλεσε στους επιζήσαντες κάποιες εικόνες φρίκης που δεν μπορούν να τις βγάλουν από το μυαλό τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 59χρονος σταθμάρχης βρίσκεται στην φυλακή, μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, οι οποίοι δεν έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα.

Όσο βρίσκεται μέσα στην φυλακή ο σταθμάρχης, οι μοναδικοί άνθρωποι που τον έχουν και του έχουν μιλήσει, είναι οι δικηγόροι του και η σύζυγός του. Στην 4η πτέρυγα των φυλακών της Λάρισας, στο ισόγειο του σωφρονιστικού ιδρύματος, μαζί με κρατούμενους οι οποίοι κάνουν καθημερινά μεροκάματα και ζητά μόνο τα απαραίτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφοφούν, είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δίχως να μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας, που προκάλεσε. Δεν παρακολουθεί τα όσα μεταδίδονται στην τηλεόραση, ενώ το μόνο που έχει ζητήσει μέχρι στιγμής, να έχει μαζί του, είναι ένα μικρό ραδιόφωνο.

Επιπλέον, ο ίδιος αποφεύγει οποιαδήποτε επικοινωνία και επαφή με τους συγκρατούμενους του, που βρίσκονται είτε στο ίδιο κελί, είτε στις φυλακές γεικά.