Πενθεί ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος - Έχασε πολύ κοντινό του άνθρωπο

Η ανάρτηση του στο Instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πενθεί ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος - Έχασε πολύ κοντινό του άνθρωπο

Πριν από λίγη ώρα ο Μαρίνος Κόνσολος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του λογαριασμό στο instagram, ότι ένας πολύ δικός του άνθρωπος έφυγε από την ζωή.

Ο λόγος για τον νονό του, Κυριάκο!

Διαβάστε επίσης: «Να το βράσω το ταλέντο αν...»: Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρίνος Κόνσολος για Λιγνάδη

Η ανάρτηση του Μαρίνου Κόνσολου για τον θάνατο δικού του ανθρώπου

«Καλό παράδεισο νονέ. Πάλεψες τίμια, αντρίκια και λεβέντικα! Έτσι κάνουν οι αγωνιστές! Εις το επανιδείν…», έγραψε ο Μαρίνος Κόνσολος

Αμέσως μετά, έκανε μια επιπλέον, ανάρτηση για τον νονό του: «Ο Κυριακός Γρηγοράς υπήρξε λαμπρός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, πρωτεξάδελφος του θρύλου του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου. Έκανε στο ακέραιο το καθήκον του προς την πατρίδα το 1955-59 και μετά τον αγώνα ρίχτηκε στον ειρηνική προσπάθεια επιβίωσης. Όμως, ποτέ δεν έχανε ευκαιρία να τραγουδά το ηρωικό εκείνο έπος, αφού διαθέτει μια εξαιρετική φωνή, η οποία τον ανέδειξε και σ’ έναν αξιόλογο ψάλτη».

Οι αναρτήσεις του Μαρίνου Κόνσολου

Λίγα λόγια για τον Μαρίνο Κόνσολο

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στην Λάρνακα της Κύπρου όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στον Κυπριακό στρατό για δύο χρόνια ενώ ολοκληρώνοντας τη θητεία του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές του. Αποφοίτησε από εκεί τρία χρόνια μετά και επέστρεψε στην Κύπρο.

Το 2011, ύστερα από οντισιόν, πήρε έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά του SIGMA Άσπρα μπαλόνια. Εκεί υποδύθηκε τον Ορέστη παραμένοντας στο καστ της σειράς και τις δύο σεζόν μετάδοσής της.

Το 2012, παράλληλα με τη σειρά, έλαβε μέρος στο μουσικοχορευτικό talent show επωνύμων DanSing for you στο MEGA Κύπρου φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ακόμη την ίδια περίοδο εμφανίστηκε σε δύο ιστορίες της τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων Κυπριώτικον σκετς.

Τη σεζόν 2013-2014 είχε το ρόλο του Αντώνη Σταυρίδη στο καστ της καθημερινής σειράς Μπρούσκο στον ΑΝΤ1. Παρέμεινε στη σειρά μέχρι τις αρχές του δεύτερου κύκλου αποχωρώντας από τη σειρά τον Νοέμβριο του 2014. Αμέσως μετά ακολούθησε του Βάκη στη κωμική σειρά Πρώτη σταγόνα. Η παρουσία του εκεί συνεχίστηκε και τη σεζόν 2015-2016 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.