«Να το βράσω το ταλέντο αν...»: Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρίνος Κόνσολος για Λιγνάδη

Όσα ανέφερε στο Mega Καλημέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να το βράσω το ταλέντο αν...»: Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρίνος Κόνσολος για Λιγνάδη

Ο ταλαντούχος Μαρίνος Κόνσολος, τον οποίο φέτος είδαμε και ως τραγουδιστή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 2/3 και εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά αποκάλυψε και όλο το παρασκήνιο πίσω από το φιλί που έδωσε με την Ελένη Δήμου στα live του J2US.

Στη συνέχεια, με αφορμή τις εξελίξεις της δίκης του αλλά και τις νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε υπάρξει καθηγητής του.

"Καταπέλτης" ο Μαρίνος Κόνσολος για Δημήτρη Λιγνάδη

«Αυτό το φιλί… Δεν το περίμενε η Ελένη Δήμου. Το είχα σκεφτεί εγώ χωρίς βέβαια να το έχω “κλείσει” ότι θα το κάνω. Ήθελα να δω όλη την ενέργεια του act εκείνο το βράδυ. Της έριχνα σπόντες στη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν το περίμενε αλλά χάρηκα που το αντιμετώπισε όπως το είχα στο μυαλό μου, σαν ένα μέρος του act» είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Στη συνέχεια μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε υπάρξει καθηγητής του.

«Γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον είχα τρία χρόνια καθηγητή στη δραματική του Εθνικού. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ξέρω ότι θα πράξει το σωστό. Οι αποκαλύψεις αυτές είναι συγκλονιστικές, πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που εμένα τουλάχιστον, προσπάθησε να μου διδάξει αυτή την τέχνη. Και όταν λέω τέχνη εννοώ την τέχνη του ήθους, της αξιοπρέπειας, ανθρωπιάς. Ένας ηθοποιός περιβάλλεται από αυτά τα στοιχεία, αυτή είναι η άποψή μου. Δε μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο γιατί έχει μεγάλο ταλέντο. Να το βράσω το ταλέντο όταν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς» είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

«Τους προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του για να συνευρεθούν»

Το πρωί της Δευτέρας 3/3 έσπασε τη σιωπή της η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα. Τη στιγμή που η δίκη του ηθοποιού έχει ξεκινήσει με τον ίδιο να καταφθάνει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο νέες πληροφορίες για την υπόθεση βγαίνουν στη φόρα.

Η μητέρα του Ι.Σ , η Ε.Λ αποκάλυψε σοκαριστικές πληροφορίες από όσα βίωσε ο γιός της από την συναναστροφή του με τον Λιγνάδη, τόσο στο θέατρο όσο και σε πιο προσωπικές στιγμές, μετά από κάλεσμα που δέχτηκε ο τότε 17χρονος στο σπίτι του ηθοποιού.

«Ο γιος μου την περίοδο εκείνη, – ήταν 17 χρονών- είχε έρθει με μεγάλη χαρά για να μου ανακοινώσει ότι επρόκειτο να γνωρίσει έναν πολύ μεγάλο και σπουδαίο ηθοποιό! Τον είχα ρωτήσει ποιος είναι, αλλά δεν θυμόταν το όνομά του. Μετά, μου είπε ότι βρέθηκαν σε κάτι παγκάκια και ότι τους συμβούλεψε να φύγουν στη Μύκονο για να ανοίξουν τα φτερά τους και για να μάθουν νέα πράγματα.

Εκείνη την ημέρα μάλιστα τους είχε δώσει και από 20 ευρώ για να πιούν από έναν καφέ. Μου το είπε και αυτό αμέσως και τελείωσε εκεί το θέμα… Έπειτα από καιρό ήρθε να μου πει πάλι, ότι ήταν καλεσμένος με τους φίλους του, στην παράστασή του. Τα παιδιά πήγαν κανονικά, παρακολούθησαν την παράσταση και όταν πήγαν να τον συγχαρούν και από κοντά στο καμαρίνι του, τους πρότεινε να πάνε και στο σπίτι του για φαγητό….

Τα παιδιά ωστόσο δεν ήθελαν και πολύ να πάνε αλλά εκείνος επέμενε και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού. Εκεί μάλιστα άρχισε να τους κάνει κάτι περίεργα. Συγκεκριμένα, ο γιος μου μού μίλησε για ένα παιχνίδι με ελατήρια που είχε στα μάτια του ο ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου.

Και μετά από αυτό, αφού έφαγαν και ήπιαν, τους προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του για να συνευρεθούν όλοι μαζί. Τα παιδιά μετά από αυτό βέβαια θέλησαν να φύγουν, παρά τις προσπάθειές του να παραμείνουν κι άλλο στο σπίτι του».