J2US: Το "καυτό" φιλί του Μαρίνου Κόνσολου στην Ελένη Δήμου - "Κόκκαλο" όλοι

Ούτε η ίδια δεν το περίμενε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Το

Το κομμάτι Zitti E Buoni από Måneskin ερμήνευσαν στο αποψινό (13/11) live του J2US ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου, με το ζευγάρι να τα δίνει όλα στη σκηνή.

Οι δυο τους τα έσπασαν κανονικά και μάλιστα στο τέλος ο ηθοποιός άρπαξε την τραγουδίστια και την φίλησε στο στόμα, κάτι που όπως αποκάλυψαν δεν είχαν σχεδιάσει καν!

«Σε έχει πιάσει αλητεία» του είπε η Μαρία Μπακοδήμου λίγο αργότερα ενώ η Δέσποινα Βανδή σχολίασε «Μπήκες στον ρόλο και απελευθερώθηκες, χωρίς να μιμήσε. Μου αρέσατε πάρα πάρα πολύ».

Για ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο ζευγάρι αποθεώθηκε και συγκέντρωσε 4 40αρια, όπως και την προηγούμενη φορά.

Το "καυτό" φιλί του Μαρίνου Κόνσολου στην Δήμου στο J2US

53χρονη ξανθιά - Αυτή απέρριψε ο Νικηφόρος για αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τούνη

Από το J2US αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη, για κάποιος προσωπικούς λόγους, για αυτό και η παραγωγή ψάχνει την αντικαταστάτριά της.

Το πρωί της Παρασκευής (12/11), ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε μέσα από το Happy Day πως το Σάββατο πρόκειται να γίνει μια ψηφοφορία μέσω της οποίας το κοινό θα επιλέξει ποιο από τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει θα επιστρέψει.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ακόμα ψάχνουν ποιοι θα αντικαταστήσουν την Ιωάννα Τούνη στο J2US.

Δύο γυναίκες που δέχτηκαν πρόταση αλλά αρνήθηκαν ήταν η Λάουρα Νάργες και η Δήμητρα Κατσαφάδου ενώ όχι είπε τελικά και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, πρόταση δέχτηκε και η Μαρίνα Πατούλη, ωστόσο την απέρριψε ο Νικηφόρος!