Τέμπη: «Η πλατούλα του είναι...» - Βγήκε από το νοσοκομείο και ψάχνει τον γάτο της

Η ανακοίνωση για την αναζήτηση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Η πλατούλα του είναι...» - Βγήκε από το νοσοκομείο και ψάχνει τον γάτο της

Μόλις 22 μέρες πό την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τεμπών, 20 χλμ μόλις έξω από την πόλη της Λάρισας και έχασαν των ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας - δείτε εδώ πόσοι επιβάτες ακόμη δεν έχουν καταγραφεί.

Μπορεί να έχουν σοκάρει οι απώλειες των ανθρώπων και των μελών των οικογενειών τους, αλλά υπάρχουν και αυτοί που είχαν μαζί τους και τα κατοικίδια τους. Μέσα σε αυτούς είναι και η Κατερίνα Αντωνοπούλου, η οποία βρισκόταν στο δεύτερο επιβατικό βαγόνι μαζί με τον γάτο της. Η ίδια, αφού κατάφερε να γλιτώσει από το φονικό τρένο, ψάχνει τον 10 μηνών γάτο της "Λου", κάνοντας έκκληση στη σελίδα Αδέσποτα Ζώα Λάρισας, για να βρεθεί ο πιστός της φίλος.

Η ανακοίνωση της ιστοσελίδας για να βρεθεί ο γάτος της από την τραγωδία στα Τέμπη

«Αυτός είναι ο Λου. Ήταν μαζί με την μαμά του στο δεύτερο επιβατικό βαγόνι του μοιραίου τρένου και τώρα τον αναζητεί. Είναι περίπου 10 μηνών πολύ φιλικός και ακούει στο όνομά του. Η πλατούλα του είναι μαύρη και κοντά στο λαιμό του έχει ένα άσπρο δαχτυλίδι με μαύρο στο κέντρο.

Έχει άσπρα ποδαράκια και από το πίσω μέρος στα μπροστινά πόδια έχει μια μεγάλη βουλιτσα μαύρου στο καθένα. Επίσης δεν είναι στειρωμένος. Παρακαλώ αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6988041794 ή στο 6932485516», έγραφε στην λεζάντα της ανακοίνωσης.

Συγκλονίζει η γιαγιά του βρέφους που βγήκε ζωντανό από την τραγωδία στα Τέμπη

Το βράδυ της Τρίτης 28/2 άλλη μία τραγωδία συγκλόνισε την Ελλάδα, καθώς δύο τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη και εξαιτίας αυτής 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί τραυματίστηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται στα νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέσα σε όλη αυτή την οδύνη και τον θρήνο, ωστόσο, συνέβησαν και μερικά μικρά θαύματα και ένα από αυτά ήταν και το γεγονός πως ένα μωρό έξι μηνών σώθηκε, καθώς βρέθηκε κάτω από την θέση ενός επιβάτη, του Μιχάλη Κλάψη, ο οποίος βοήθησε πέρα από το βρέφος, πολύ ακόμη κόσμο. Η γιαγιά του παιδιού, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης 21/3 μίλησε στο T-Live του ALPHA και προχώρησε σε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του και όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία μέρα (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός έχασε την μητέρα του στη σύγκρουση και γιατί δεν μιλάει γι' αυτό δημόσια).

«Ακούσαμε ένα μπαμ κι άρχισε να φεύγει το βαγόνι, να αναποδογυρίζει, δεν ξέρω. Εκείνη την ώρα μας πέταξε όλους, τσιρίζαμε, φάγαμε γυαλιά, δεν ξέραμε τι γινόταν. Κι όταν ανοίξαμε τα μάτια μας, ας πούμε, γιατί δεν ξέραμε τι γινόταν, είδαμε καπνούς, σκοτάδι κι ένας πανικός μέσα σε όλο το βαγόνι.

Προσπαθούσαμε να δούμε αν είμαστε καλά, η κόρη μου φώναζε «το μωρό, το μωρό, που είναι το μωρό» και μετά τη φώναξε με το όνομά της, άρχισε να κλαίει και τη βρήκαμε κάτω από το κάθισμα. Μας βοήθησε κι ένα παιδί εκεί και την τράβηξα εγώ κάτω από το κάθισμα, την έδωσα στην κόρη μου, έφυγε από τη μία πλευρά κι εγώ από την άλλη», είπε αρχικά.

«Το μωρό βρέθηκε κάτω από καθίσματα. Έφυγε από τα χέρια της κόρης μου που την τάιζε και βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του παιδιού αυτού που ήταν παραδίπλα μου», εξομολογήθηκε μάλιστα στη συνέχεια η γιαγιά του βρέφους, ενώ εξήγησε πως ο νεαρός φοιτητής επικοινώνησε με την κόρη της αργότερα.