Τέμπη: «Έχω χάσει πάσα ιδέα για το μπουρδ@λ@ που λέμε...» - Οργή και θρήνος για τον Θοδωρή Ελευθεριάδη μετά τον χαμό της μητέρας του

«Μαμά μου λείπεις»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Έχω χάσει πάσα ιδέα για το μπουρδ@λ@ που λέμε...» - Οργή και θρήνος για τον Θοδωρή Ελευθεριάδη μετά τον χαμό της μητέρας του

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ανάμεσά τους βρίσκονταν πολλά παιδιά, ενώ και οι τραυματίες είναι πολλοί και κάποιοι από αυτούς χαροπαλεύουν στις ΜΕΘ για να καταφέρουν να κρατηθούν στη ζωή (δείτε εδώ την 25χρονη που ξύπνησε από κώμα).

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος δεν μιλάει καθόλου για τον θάνατο της γυναίκας που τον έφερε στη ζωή και τον μεγάλωσε και μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξήγησε τον λόγο.

Ο λόγος που ο Θοδωρής Ελευθεριάδης δεν μιλά για τον χαμό της μητέρας του στα Τέμπη

«Πραγματικά προσπαθώ να μην τοποθετηθώ όλες αυτές τις μέρες. Με έχουν προσεγγίσει όλοι οι δημοσιογράφοι. όλα τα κανάλια. όλες οι εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων για να μιλήσω (το κλάμα πουλάει και φέρνει νούμερα) και δεν το κάνω γιατί θα τους πάρει όλους ο διάολος και επειδή θέλω να θρηνήσω μόνος μου… όχι μπροστά στις κάμερες ούτε μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω «Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο». Ξανά όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο. Και απόψε βλέπω αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Έχω χάσει πάσα ιδέα για την περίπτωση ανθρώπου που λέγεται Μητσοτάκης και για το μπουρδέλο που λέμε Κράτος. Γράφω-σβήνω-βρίζω-ξανά σβήνω-ξανά βρίζω και ξανά σβήνω. Δεν έχει νόημα ούτε να βρίσω πια. Δεν μου έχει μείνει αντοχή ούτε για αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η Μαμά μου δεν έγινε θυσία. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Και θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν», έγραψε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τα λόγια του δημοσιογράφου στα οποία αναφέρεται).

Η μόνη φορά που μίλησε για την μαμά του ήταν μέσα από άλλη μία ανάρτησή του στο προφίλ του, λίγο μετά το δυστύχημα.

«Σας ευχαριστώ για την στήριξη και τα χιλιάδες συλλυπητήρια που έχω λάβει για την μητέρα μου. Εύχομαι να μην περάσει κανένας άνθρωπος αυτό που περνάει η οικογένεια μου. Στέλνω την στήριξη μου και την αγάπη μου και στις άλλες οικογένειες όλων όσων χάσανε τους συγγενείς τους στο τρένο. Μαμά μου λείπεις», ανέφερε.