Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης - Αρνείται την κατηγορία του βιασμού

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης - Αρνείται την κατηγορία του βιασμού

Η κοινωνία της Κρήτης έχει σοκαριστεί όσο και το υπόλοιπο πανελλήνιο με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 15χρονου αγοριού από τα 11 του χρόνια από γνωστό λυράρη, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον των αρχών και της ανακρίτριας να απολογείται.

Την Παρασκευή 31/3 μέσα από το ρεπορτάζ του T-live έγινε γνωστό, πως ο 66χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, ωστόσο η απόφαση κρίνει την προσωρινή του κράτηση, οπότε και έγινε η προφυλάκισή του.

Δείτε εδώ επίσης: Ηλίας Παλιουδάκης: «Σκουπίδι, απόβρασμα!» - Πυρ και μανία ο λυράρης του "Σασμού" κατά του 66χρονου

Η τελευταία εξέλιξη για τον κατηγορούμενο 66χρονο λυράρη από την Κρήτη

Πως προσέγγιζε ο λυράρης τον ανήλικο

Στην εκπομπή λοιπόν T-live, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανηλίκου:

«Προσέγγισε το παιδί με πρόσχημα ότι είναι φίλος της οικογένειας, επισκεπτόμενος το φροντιστήριο αγγλικών που πήγαινε. Κατόρθωσε πολύ σύντομα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, επέδρασε ευθέως στη βούλησή του κι αργότερα με απειλές και προτροπές, το έκανε ένα δοχείο ηδονής το οποίο κατέστη στα χέρια του ως ένα άβουλο εκτελεστικό όργανο.

Για αρκετό χρονικό διάστημα, αυτό το πετύχαινε μέσω απειλών κι εκφοβισμού της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας του ίδιου και της οικογένειάς του. Αυτά αποτυπώνονται ξεκάθαρα στη δικογραφία. Το παιδί έχει δώσει τέσσερις ειδικές καταθέσεις μέσω ειδικού παιδοψυχολόγου» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.