Ηλίας Παλιουδάκης: «Σκουπίδι, απόβρασμα!» - Πυρ και μανία ο λυράρης του "Σασμού" κατά του 66χρονου

Η ανάρτηση τα social media!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ηλίας Παλιουδάκης: «Σκουπίδι, απόβρασμα!» - Πυρ και μανία ο λυράρης του

Εδώ και μερικά 24ωρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, η είδηση για τον βιασμό και την κακοποίηση του ανήλικου, από τον 66χρονο λυράρη από το Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά την ανακοίνωση του δικηγόρου του 15χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τον πελάτη του περίεγραψε την κατάσταση, που επικρατούσε, αλλά και το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος στον βιαστή του.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι άλλα παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν!», είναι το μήνυμα που στέλνει , σύμφωνα με την ΕΡΤ (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Παρακολουθώντας, όλα αυτά ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο λυράρης του "Σασμού", δεν άντεξε με την φρίκη αυτή και ανάρτησε μια φωτογραφία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία ξέσπασε.

Η ανάρτηση του Ηλία Παλιουδάκη για τον 66χρονο λυράρη

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα! το πόσο θυμό! και πίκρα νιώθω! Σήμερα! Ποίος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή ?ποιός είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού! Ποιός θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα ? Και με τη τρόπο? Ποιός θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα!? Και με τη ψυχή? Τη του αξίζει άραγε?.....

Εγώ έμαθα απ' μικιό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς! με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει .. έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ .. η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού! και όχι μόνο!

Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια !
Αυτός είναι χάλι της Τέχνης σκουπίδι ! Απόβρασμα!.. ..», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.