Εύα Καϊλή: «Μαμά, δεν θα φύγεις πάλι...» - Ρίγη συγκίνησης με τα πρώτα λόγια της 2χρονης κόρης της

Όσα της είπε μετά την αποφυλάκισή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/4 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά στην Εύα Καϊλή, που εδώ και μερικές μέρες έχει αποφυλακιστεί και επιστρέψει σπίτι της αλλά και στην καθημερινότητα με την κόρη της.

Να υπενθυμίσουμε πως αποφυλακίστηκε το Μεγάλο Σάββατο και βρίσκεται στο σπίτι της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, χωρίς όμως τον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, καθώς εκείνος μένει πια σε άλλο σπίτι, πολύ κοντά όμως στο δικό της -δείτε εδώ ποιες είναι οι τωρινές τους σχέσεις.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την Εύα Καϊλή και την καθημερινότητα με την κόρη της

«Ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω! Εγώ σας απαντώ, δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός και η ίδια ήθελε να μείνει μόνη της. Απαγορεύεται μόνο να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν κουβεντιάζουν τίποτα άλλο.

Με συγκίνησε πραγματικά όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Τα πρώτα λόγια της Καϊλή για τον Τζόρτζι μετά την αποφυλάκισή της

Μετά λοιπόν την αποφυλάκιση της, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Τον Δεκέμβριο του 2022, όταν πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης σε τι κατηγορίες εφέρετο ότι συμμετείχε ο σύντροφός μου και πατέρας της κόρης μου, κατέρρευσε όλη μου η ύπαρξη, χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος όλος, έγινα χίλια κομμάτια» αποκάλυψε. Ενώ, δήλωσε «Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI