Δεν μένουν πια στο ίδιο σπίτι - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Καϊλή με τον σύντροφό της, Τζιόρτζι μετά την αποφυλάκισή της

Έχουν συναντηθεί;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο σπίτι της με βραχιολάκι βρίσκεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14/4 η Εύα Καϊλή, μιας και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη, με την ίδια να είναι φυσικά πανευτυχής αλλά και έτοιμη να αποδείξει την αθωότητά της.

«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρους μου», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την αποφυλάκισή της -δείτε εδώ την πρώτη της συνέντευξη.

Οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έφης Κουτσοκώστα στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Εύα Καϊλή βρίσκεται με την κόρη της στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως το περιθώριο κινήσεών της είναι εξαιρετικά στενό μιας και δε μπορεί να βγαίνει καθόλου από το σπίτι της, παρά μόνο για λόγους έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν έχει συναντηθεί με τον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του με βραχιολάκι πριν από περίπου 2 μήνες, μένει σε ένα διαμέρισμα πολύ κοντά στο δικό της. Έχουν, όπως η δημοσιογράφος, το δικαίωμα να επικοινωνούν τηλεφωνικά είτε με άλλους τεχνολογικούς τρόπους ενώ όσον αφορά τις σχέσεις του, παρά μένουν πολύ καλές.

Τέλος, η κόρη του ζευγαριού μπορεί να βλέπει και τους δυο γονείς της.

«Όταν πληροφορήθηκα σε τι κατηγορίες συμμετείχε ο σύντροφός μου...»

Μετά την αποφυλάκιση της, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Τον Δεκέμβριο του 2022, όταν πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης σε τι κατηγορίες εφέρετο ότι συμμετείχε ο σύντροφός μου και πατέρας της κόρης μου, κατέρρευσε όλη μου η ύπαρξη, χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος όλος, έγινα χίλια κομμάτια» αποκάλυψε. Ενώ, δήλωσε «Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου».