Τραγωδία Άρτα: «Ο Κώστας δεν φταίει σε κάτι!» - Η μητέρα του νεκρού βρέφους στο πλευρό του 37χρονου συζύγου της

Η πρώτη τους συνάντηση μετά τον θάνατο του παιδιού τους - Οι δυο τους έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Για τρίτο 24ωρο οι τραγικοί γονείς του νεκρού βρέφους νοσηλεύονται σε διαφορετικούς ορόφους του νοσοκομείου Άρτας. Και οι δυο βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ παρακολουθούνται από γιατρούς, ψυχολόγους και ψυχίατρους λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή. Ο πατέρας, δε, φρουρείται διαρκώς.

Ο 37χρονος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ένα δικό του εγκληματικό λάθος κόστισε στην ζωή στο αγγελούδι του (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις) ενώ η 27χρονη μητέρα από την Τετάρτη ζητά να δει τον σύζυγό της, κάτι που τελικά συνέβη εχθές, Πέμπτη 11/5, μετά από άδεια που δόθηκε από την αστυνομία. Η συνάντηση είχε φορτισμένο κλίμα. Οι δυο τους έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι!

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού στην Άρτα

«Από χθες το βράδυ η μητέρα ζητούσε συνεχώς να δει τον άνδρα της, τον Κώστα. Οι γιατροί σήμερα της το επέστρεψαν 10 η ώρα το πρωί και για 10 λεπτά είδε τον σύζυγό της», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει».

«Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο, επειδή ήταν έγκυος...»

Όσο ο 37χρονος άνδρας βρίσκεται στην αστυνομία, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να πάρουν θέση για την υπόθεση αυτή και ένα από τα οικεία του πρόσωπα που παραχώρησε μερικές δηλώσεις είναι και ο πατέρας του, ο οποίος εξήγησε στο T-Live του ALPHA πως το παιδί του δεν έχει καταφέρει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για τον γάμο του με την σύζυγό του και μητέρα του μωρού.

«Δεν μπορεί ακόμα να… Έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου πήγαινε στη δουλειά του και είχε πάρει μαζί του το μωρό για να το πάει στον παιδικό σταθμό. Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως. Δεν ξέρω τι έγινε χθες. Δεν έχουν άλλα παιδιά. Τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, επειδή ήταν έγκυος» δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του 37χρονου που χθες προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.